Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:akurat sterylka boczna jest mniej inwazyjna i koty lepiej ją znoszą. No, chyba że weci schroniskowi nie są godni zaufania.
magdaradek pisze:w sterylce bocznej też wyciąga się całość
tyle, że może faktycznie ropomacicze jest przeciwskazaniem. Tego nie wiem. Na pewno ciąża jest, a czy ropomacicze - nie wiem.
magdaradek pisze:niektórzy weci robią niepełną, fakt.
Ale spokojnie można zrobić całkowitą. Nasza Ania CC wywleka z kota wszystkono, oczywiście to , co należy wyciągnąć
wątrobę i inne narządy zostawia na miejscu
smarti pisze:a kto wam powidział że Jadzia może mieć początki ropomacicza?
bo ja się przeraziłam bo moja wet nic mi o tym nie mówiła![]()
![]()
![]()
Właśnie jadę na pocztę i mam nadzieję ze to "dziwne awizo " to właśnie na Twoją przesyłkę.
Na razie Jadziunia nie kosztowała nas dużo (na fali Promysia to mi się kryteria zawyżyły)
bo 5 zastrzyków po 35 zł+ morfo 60 zł.
Do tego dochodzi Renal ale bez przesady,no i druga morfo za ok 10 dni.
I potem sterylka 150 zł.
Więc mamy czas-nie ma tragedii.
Wpłaty też już były od:
Babajagi z bazarku 30zł.
Marzeni z bazarku 20zł.
czyli 50 zł.
Pisałaś o Magiji o ile pamiętam ale od niej wpłaty jeszcze nie widziałam.Dziś w nocy sprawdzę
smarti pisze:Moja Plasia miała ropomacicze już mając pół roku,jeszcze przed czasem sterylkiwięc Ci wierzę tylko u niej leciała ropka z "tamtąd" i stąd zauważyłam.
![]()
No a na fali Promysia dowiedziałam się że kot nerkowy może się z narkozy nawet nie obudzic bo nerki nie podejmą pracy,dlatego chciałam zbadać Jadziunię przed narkozą.
I na szczęście zbadałam![]()
smarti pisze:Gibutku-przyszła kaska i puszeczki-jeśli dobrze rozumiem kaska dla Jadziuni a puszeczki dla Promysia,tak?
Tak czy inaczej -dziękujemy z całego serca![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, PanPawel, pibon i 31 gości