KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 02, 2010 8:30 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

śliczne są. Brakuje mi fotek Karolinki :twisted:
szylka ma niesamowite to umaszczenie.
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw gru 02, 2010 8:30 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Cindy pisze:Kiedys wyczytalam na miau i zanotowalam namiar na dziewczyne, ktora organizuje transport w calej Polsce - winera72 tel,516 184 560 lub 698 216 688
alenda@wp.pl - nie wiem czy jeszcze aktualna wiadomosc ale moze wrto sprobowac :wink:

dziękuję Cindy!!!!
Stanęło na tym, ze sama pojadę jutro po koteczki pociągiem do Szczecina; seduce je przewiezie ze Świnoujścia- i damy radę!!!! :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw gru 02, 2010 8:31 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

gayae pisze:decyzje w sprawie adopcji bedzie podejmowac Hanelka za Rusałkę i Szylkę a Zuzzik za Karolinkę
oferty można już składac,a dziewczyny wybiorą najlepszy domek
wyjątek to gdyby zgłosił się dom ze Świnoujścia i okolic,wtedy nie musiały by jechac tak daleko

Karolinka,po tym jak wczoraj nakarmiłam i wcisnęłam peritol wreszcie sama pojadła chrupek i odwiedziła kuwetę,
jest delikatna,potrzebuje czasu ale na pewno wszystko będzie dobrze

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Czw gru 02, 2010 8:47 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

magdaradek pisze:śliczne są. Brakuje mi fotek Karolinki :twisted:
szylka ma niesamowite to umaszczenie.

fotki Karolinki to kaloryfer spod którego widac skrawek czarnego futerka :evil:
jak ją póżniej wyciągnę do miziania to spróbuję na kolanach ją fotnąc
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Czw gru 02, 2010 9:29 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

zuzzik pisze:
Cindy pisze:Kiedys wyczytalam na miau i zanotowalam namiar na dziewczyne, ktora organizuje transport w calej Polsce - winera72 tel,516 184 560 lub 698 216 688
alenda@wp.pl - nie wiem czy jeszcze aktualna wiadomosc ale moze wrto sprobowac :wink:

dziękuję Cindy!!!!
Stanęło na tym, ze sama pojadę jutro po koteczki pociągiem do Szczecina; seduce je przewiezie ze Świnoujścia- i damy radę!!!! :1luvu:

Jak ty dasz rade z trzema kotami i to jeszcze pannami :ryk:
Edit:literki

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw gru 02, 2010 9:30 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

CatAngel pisze:
zuzzik pisze:

dziękuję Cindy!!!!

Jak ty dasz rade z trzema kotami i to jeszcze pannami :ryk:
Edit:literki

:1luvu: :1luvu: nie takie rzeczy się dźwigało!!!
a to- sama słodycz... :wink:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Czw gru 02, 2010 12:07 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

[quote="gayae"]zdjęcia beznadziejne,ale mam denny aparat i w ruchu mi nie lapie tylko rozmazuje[url=http://

CUDNE! Szylkrecia jaki ma słodki różowy nochalek, i jaką minkę! No cukierek nie kot poprostu! Kocham obie, i Pingwinkę oczywiście też chociaż sie biedactwo nie pokazało :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mama-san

Od: Pt lis 19, 2010 16:00

Post » Czw gru 02, 2010 14:42 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Boję się nawet głośno .http://www.tvn24.pl/-1,1684664,0,1,rozk ... omosc.html
zobaczcie co się dzieje..
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw gru 02, 2010 19:05 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Strach sie bac! To bedzie potworny stres dla tych 3 koteczek, ledwo doszly do siebie po smierci swojej pani - i teraz czeka je tak daleka podroz w dodatku przy tej pogodzie :( Moze nigkyby jeszcze troszeczke poczekac w Swinoujsciu az pogoda sie ustabilizuje :conf:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Czw gru 02, 2010 19:10 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Rusałka musi iśc do domu chociaż z jednym kotem,jak bedzie się nudzic to człowieka zamęczy albo będzie demolowac i zwalac rzeczy,ona na dwumetrową szafę wskakuje bez rozbiegu,cały czas koło człowieka,albo innego kota cały czas coś nowego ciekawego,jest słodka,jak się usiądzie natychmiast jest obok i wymusza głaskanie mocnymi barankami,włażeniem na kark,wywijaniem ósemek i koziołków

Szylka jest trochę spokojniejsza ale równie uroczy miziaczek,mruczący głośno przy głaskaniu,wystawiający białe brzusio i śliczny różowy nochalek

Karolinka jest równie łagodna ale potrzebuje czasu na zaufanie,karmienie polega na 2 kęsy łyżeczką,potem dwa kęsy oblizane z mojego palca a potem już je sama,dziś całą saszetkę na raz :D
z palca zjada bardzo delikatnie,nie drapie,nie gryzie, tylko w pierwszym momencie jak ją z pod kaloryfera wyciągam usiłuje zasyczeć

wszystkie 100%kuwetkowe

smutno mi będzie jak pojadą ale zasługują na najlepsze na świecie domy
Obrazek

gayae

Post » Czw gru 02, 2010 19:11 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

gayae pisze:Rusałka musi iśc do domu chociaż z jednym kotem,jak bedzie się nudzic to człowieka zamęczy albo będzie demolowac i zwalac rzeczy,ona na dwumetrową szafę wskakuje bez rozbiegu,cały czas koło człowieka,albo innego kota cały czas coś nowego ciekawego,jest słodka,jak się usiądzie natychmiast jest obok i wymusza głaskanie mocnymi barankami,włażeniem na kark,wywijaniem ósemek i koziołków

Szylka jest trochę spokojniejsza ale równie uroczy miziaczek,mruczący głośno przy głaskaniu,wystawiający białe brzusio i śliczny różowy nochalek

Karolinka jest równie łagodna ale potrzebuje czasu na zaufanie,karmienie polega na 2 kęsy łyżeczką,potem dwa kęsy oblizane z mojego palca a potem już je sama,dziś całą saszetkę na raz :D
z palca zjada bardzo delikatnie,nie drapie,nie gryzie, tylko w pierwszym momencie jak ją z pod kaloryfera wyciągam usiłuje zasyczeć

wszystkie 100%kuwetkowe

smutno mi będzie jak pojadą ale zasługują na najlepsze na świecie domy

Grażynka... :love: :love: :love: :love:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Czw gru 02, 2010 19:19 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Cindy pisze:Strach sie bac! To bedzie potworny stres dla tych 3 koteczek, ledwo doszly do siebie po smierci swojej pani - i teraz czeka je tak daleka podroz w dodatku przy tej pogodzie :( Moze nigkyby jeszcze troszeczke poczekac w Swinoujsciu az pogoda sie ustabilizuje :conf:

myślisz że nie chciałabym ich zatrzymac u siebie na zawsze?
mam swoich sześc kotów(jeden sukowiec,jeden problemy z oczami)dwójkę dzieci i męża na dwóch pokojach
tymczas zaoferowałam,bo nie mogłam spac spokojnie widząc jaka pogoda za oknem a kotki w wolierze
ale też nie chcę się do nich przyzwyczajac i żeby one mnie pokochały bo wtedy stres dla nich będzie jeszcze większy
pewnie że jeżeli pogoda uniemożliwi podróż zostaną u mnie tak długo jak będzie trzeba,ale dla nich lepiej żeby już przyzwyczajały się do swoich stałych domków,takich najlepszych i do końca życia
Obrazek

gayae

Post » Czw gru 02, 2010 19:48 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

racja, :ok: :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Czw gru 02, 2010 20:41 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

zapraszam na bazarek..viewtopic.php?f=20&t=120963
Obrazek

cypisek

Post » Czw gru 02, 2010 20:45 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

gayae - zle mnie zrozumialas - tlumaczysz sie jakbym ja Ciebie za cos obwiniala :roll: Ja ogladalam tylko dzis wiadomosci i widzialam, co sie dzieje na drogach i na kolei - ile spoznione sa pociagi - wiec uwazam, ze rozsadek nakazuje, zeby podroz przesunac w czasie. :roll:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

[poprzednia][następna]