Wyrzucić jak niepotrzebną rzecz!!! Tego się nie robi kotu!
Historia jak wiele innych, ale może ty zmienisz bieg tej historii ?
Nagle inne miejsce, inni ludzie, gdzie mój dom
I znalazłam się na ulicy w nieznanym mi miejscu. Byłam ja i moja""siostrzyczka"" niestety ją potrącił samochód zostałam sama w obcym miejscu. Błąkałam się tak pare dni, nie wiedząc gdzie iść.
I w ten pojawił się na mojej drodze ktoś komu mój los nie było obojętny. Duża zabrała mnie z ulicy i teraz szuka mi odpowiedzialnego domku który będzie mnie kochał. Podaruje mi ciepło domowego ogniska, kolanka na których będe sobie leżeć i kochanego Dużego do którego będę się tulić.
Niestety mam malutko czasu I bardzo pilnie szukam swojej przystani!!!
Potrafię korzystać z kuwety, jestem kotką w 100% domową. Potrzebuję jedynie ciepłego kąta i miłości. Miłości takiej jaką kiedyś dali mi moi Duzi którzy niestety mnie wyrzucili za co tego się już nie dowiem
Jeżeli to ty jesteś moim domkiem podaje ci kontakt do mojego tymczasowego Dużego
Kotka obecnie przebywa w Warszawie. Może to właśnie na Ciebie czeka. Podaruj pięknej biało-czarnej kotce domek, aby nie czuła się porzucona, a odwdzięczy się ogromną miłością.
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005 Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu. Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.