Moderator: Moderatorzy
SecretFire pisze:W sniegu utknelo! Nasza poczta tez jeszcze nie doszla a prawie koniec pracy...
SecretFire pisze:A jutro wysylam pieniazki, jak sie nikt wiecej nie znajdzieMusze tylko wieczorem sprawdzic, czy Twojego adresu nie wyrzucilam, ale zdaje mi sie, ze oderwalam od koperty.
SecretFire pisze:Fanty sa u Izy juz, bo dlatego tak strasznie czekalam az paczka do niej dojdzie. Bedzie o wiele taniej z przesylka a to z tad, to ja objelam. Ma zbierac kartony i pakowac, zeby przed swietami rzeczy podochodzily przez te sniegi![]()
Ale jak wysle do smarti, to znowu Ci na przesylke nie dam. A moze po drodze do UK akurat Wam sie kiedys Euro przyda, chociaz pare. To tylko tak, ale ja jestem posluszna i robie prawie zawsze, co mi sie mowi.
SecretFire pisze:Ile ta sterylka kosztuje i ile brakuje?
SecretFire pisze::1luvu: Gibutek mi sie naprawde nie spieszy, daj sobie czas, bo warto czekac na te piekne rzeczy.
Szef mi plany kopnal, bo mialam dostac dzis malutka zaliczke na wyplate o ktora prosilam a dostane dopiero jutro, tak ze do smarti tez jutro moge wyslac. Ale za to zrobie z tych 15 € troche wieksze, zeby smarti miala cut wiecej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości