trawa11 pisze:
no własnie już doszlam![]()
ale to fajne
Dopiero wczoraj wkładaliśmy wszystko do pudełeczek, a ja już nie pamiętam co gdzie jest. Sama jestem ciekawa co dostawimy jutro

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:
no własnie już doszlam![]()
ale to fajne
jozefina1970 pisze:Mrusia ma dopiero ok. dziewięciu miesięcy, ale też właśnie niepokoi mnie to, co będzie, jak się nie dogadają z nowym domownikiem a ja panikara straszna jestem
Ciepła pisze:jozefina nie panikuj..
gorszej panikary niz ja to chyba nie ma na miau
ale do tematu..
Agata byla tylko z psem i jak pies zdechl zostala sama i zrobila sie strasznie matronowata..
ktorego pieknego wieczoru znalazlam od autem czarnego kotka..
wzielam go do domu..
Agata syczala i prychala i trwalo to ok 1,5 tyg ale sie przyzwyczaila,a Cycek chodzila po domu jakby jej nie widziala..
kazdego mojego tymczasika Agata z Cyckiem obsycza,oprychaja,a pozniej sie wszystkie bawia wiec wszystko da rade
jozefina1970 pisze:Ciepła pisze:jozefina nie panikuj..
gorszej panikary niz ja to chyba nie ma na miau
ale do tematu..
Agata byla tylko z psem i jak pies zdechl zostala sama i zrobila sie strasznie matronowata..
ktorego pieknego wieczoru znalazlam od autem czarnego kotka..
wzielam go do domu..
Agata syczala i prychala i trwalo to ok 1,5 tyg ale sie przyzwyczaila,a Cycek chodzila po domu jakby jej nie widziala..
kazdego mojego tymczasika Agata z Cyckiem obsycza,oprychaja,a pozniej sie wszystkie bawia wiec wszystko da rade
A, najpierw wysłałam a potem doczytałam Twojego posta
maciejowa pisze:No właśnie o tym mówię. Miłość od pierwszego wejrzenia
Ciepła pisze:maciejowa pisze:No właśnie o tym mówię. Miłość od pierwszego wejrzenia
Cycek to tez moja milosc![]()
a Pućka to juz wogole
maciejowa pisze:Ciepła pisze:maciejowa pisze:No właśnie o tym mówię. Miłość od pierwszego wejrzenia
Cycek to tez moja milosc![]()
a Pućka to juz wogole
U mnie Mru i Marcelek. Łatek to miłość mojego męża
Ciepła pisze:
e to ja mam ewidentnie kocice tylko dla siebie
maciejowa pisze:Ciepła pisze:
e to ja mam ewidentnie kocice tylko dla siebie
Wydaje mi się, że Marcelek sobie upodobał mnie. Na mnie włazi w nocy, mnie myje i koło mnie się wiecznie kręci. oczywiście innym też się pozwala na ręce brać, ale trzeba go z zaskoczenia, albo jak leży. Inaczej zwiewa
jozefina1970 pisze:Moja Mrucha też od pierwszego wejrzenia, teraz żałuję, że dwóch od razu nie wzięłam
Ciepła pisze:jozefina nigdy niczego nie zaluj..
zawsze bedzie tylko lepiej..
jozefina1970 pisze:Moja Mrucha też od pierwszego wejrzenia, teraz żałuję, że dwóch od razu nie wzięłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, jolabuk5 i 66 gości