Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Jutro wieczorem mam dyżur - jeżeli kamień z Guido jest w Chatce to zabieram go i w przyszłym tygodniu pójdzie pod mikroskop scaningowy i jeszcze na jakieś drugie badanie
Filomen pisze:spółdzielnia Hutnik milczy na razie ale nic to, zaatakuję ich wkrótce ponownie![]()
mam dużo dobrych wiadomości ale na razie nie mogę pisać o szczegółach
jestem na dobrej drodze do sfinalizowania bardzo atrakcyjnych cenowo sterylek dla kociaków ze schroniska, mam nadzieję, że rozpoczniemy współpracę w przyszłym tygodniu![]()
ponadto byłam na spotkaniu w Urzędzie Miasta gdzie zaprezentowałam obecną sytuację bezdomnych kotów oraz zaproponowałam pewne kompleksowe rozwiązania, oczywiście związane przede wszystkim ze sterylizacją/kastracją bezdomniaczków. No i nie zostałam "spuszczona po teflonie" jak w zeszłym roku i na poczatku tego.
a teraz? - pełne zrozumienie problemu i chęć współpracyno cóż pewnie administracje "cisną" na podjęcie tematu przez miasto.
oczywiście jak nie zobaczę pierwszego "ciachniętego" kota na koszt miasta to nie uwierzę, ale grunt do współpracy powstał
Iweta pisze:Filomen pisze:spółdzielnia Hutnik milczy na razie ale nic to, zaatakuję ich wkrótce ponownie![]()
jestem na dobrej drodze do sfinalizowania bardzo atrakcyjnych cenowo sterylek dla kociaków ze schroniska, mam nadzieję, że rozpoczniemy współpracę w przyszłym tygodniu![]()
ponadto byłam na spotkaniu w Urzędzie Miasta gdzie zaprezentowałam obecną sytuację bezdomnych kotów oraz zaproponowałam pewne kompleksowe rozwiązania, oczywiście związane przede wszystkim ze sterylizacją/kastracją bezdomniaczków. No i nie zostałam "spuszczona po teflonie" jak w zeszłym roku i na poczatku tego.
a teraz? - pełne zrozumienie problemu i chęć współpracyno cóż pewnie administracje "cisną" na podjęcie tematu przez miasto.
oczywiście jak nie zobaczę pierwszego "ciachniętego" kota na koszt miasta to nie uwierzę, ale grunt do współpracy powstał
Gratuluję, superJak Ty to wszystko ogarniasz ? Jesteś niesamowita
MartynaP pisze:Madziula- jeszcze nie
Filomen pisze:spółdzielnia Hutnik milczy na razie ale nic to, zaatakuję ich wkrótce ponownie![]()
gosiakot pisze:MartynaP pisze:Madziula- jeszcze nie
Ale mam nadzieję że lada chwila wybije.
Mam nadzieję , że wszystko będzie już teraz szło ku lepszemu - piszcie wszyscy proszę, choćby podnosząc wątek - po to żeby zamknąć tę setkę .
Jeszcze chwila i zaczniemy nową część wątku , życzmy sobie wszyscy żeby była lepsza od poprzedniejKto może - nich się przyczyni do zamknięcia tej setki
terenia1 pisze:
W weekend nieodwołalnie uruchamiamy drugą część kociarni - więc gdyby w sobotę po południu i w niedzielę byli chętni do pomocy to zapraszamy![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agushka, Google [Bot] i 68 gości