Wielbłądzio pisze:Ja daję codziennie Busiakowi też mniej więcej 1/4 - 1/5 kapsułki.
I dawaj. Ja też coś koło tego dawałam. Może chociaż troszkę doleci do jelit - czyli tam, dokąd powinno
Moderator: Estraven
Wielbłądzio pisze:Ja daję codziennie Busiakowi też mniej więcej 1/4 - 1/5 kapsułki.
Erin pisze:Dzięki, Anka!![]()
To prawda, jest trudniej pod pewnymi względami.
Pamiętam, jak Psotuś był już ciężko chory - a ja nie mogłam wysiedzieć kilku godzin w pracy.
A co dopiero teraz, jak przez cały czas jestem 200km od Promysia.
Ale myślę przez cały czas
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
w każdym razie nieustające.

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" CatAngel pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:CatAngel pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..Ooooooo!! i opieka Kociego Aniołka baaaaaardzo wskazana

Alienor pisze:Jak wenflon był dłużej to zwykle się robi opuchlizna - pomaga na to np. kapusta zmiażdżona lub wszelkie żele p/bólowe p/zapalne - ale nie sądż, zeby to się u niego dało zastosować
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" CatAngel pisze:smarti pisze:CatAngel pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..Ooooooo!! i opieka Kociego Aniołka baaaaaardzo wskazana
Jestem codziennie Iwonkonawet jak mnie nie ma na kompie to z tel zawsze jestem

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3, Google [Bot], sebans i 33 gości