Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Będzie na Ciebie czekała u mnie micha ciepłej zupy...zuzzik pisze:![]()
pociągiem same to nie, bo nikt nie gwarantuje, że dojadą....
ale jeśli do piątku transport się nie znajdzie, ja pojadę po nie pociągiem do Szczecina![]()
U mnie na 45 m mieszka 10 kotów, jeden pies i jeden człowiek. Zuzzik była, widziała - mieścimy się wszyscy.isabell36 pisze:Piękna jest ta niebieska !!! Dziewczyny jak pomożecie mi przekonać mojego Tż-ta to wzięłabym ją na DS jako towarzystwo dla mojej 1,5 rocznej koteczki. Ja bym się chętnie dokociła, a on nie chce, pomaga mi robić budki, karmić bezdomniaczki, ale twierdzi że 40 m2 to za mało na 3 osoby i 2 koty.
pliiiissss kto na niego wpłynie ????????????
zuzzik pisze:Niebieska będzie w dt w Warszawie. Jeszcze jest trochę czasu do namysłu...
Jedna już trafiła. Lepiej nie mogła. Sama bym ją zuzzik wyadoptowałamama-san pisze:Oby wszystkie trzy ślicznotki trafiły na właściwych ludzi. zasłużyły.
Catnaperka pisze:Puchu napisała na wątku transportowym kociastych:
Cyt:
Przez facebooka dowiedziałam się o potrzebnym transporcie. Koleżanka będzie jechać z Wawy do Świnoujścia na święta i po świętach wraca i chętnie pomoże.
ASK@ pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120776
dlaczego tu jest Szczecin?
Zuza szukaj transportu takze ze Swinoujścia do Lublina oraz Lublin W-wa lub W-wa Lublin. Przecież będziesz wracac z kotunią.Albo mogą do ciebie 3 dotrzec i dwie sie odwiezie do stolicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 9 gości