KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 30, 2010 20:58 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Niebieska będzie w dt w Warszawie. Jeszcze jest trochę czasu do namysłu... :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto lis 30, 2010 21:35 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

:P

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 30, 2010 22:12 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

zuzzik pisze: :oops: :oops: pociągiem same to nie, bo nikt nie gwarantuje, że dojadą....
ale jeśli do piątku transport się nie znajdzie, ja pojadę po nie pociągiem do Szczecina :!:
Będzie na Ciebie czekała u mnie micha ciepłej zupy... :wink: :mrgreen:

isabell36 pisze:Piękna jest ta niebieska !!! Dziewczyny jak pomożecie mi przekonać mojego Tż-ta to wzięłabym ją na DS jako towarzystwo dla mojej 1,5 rocznej koteczki. Ja bym się chętnie dokociła, a on nie chce :evil: , pomaga mi robić budki, karmić bezdomniaczki, ale twierdzi że 40 m2 to za mało na 3 osoby i 2 koty.
pliiiissss kto na niego wpłynie ????????????
U mnie na 45 m mieszka 10 kotów, jeden pies i jeden człowiek. Zuzzik była, widziała - mieścimy się wszyscy.
Po koty już może ustawiać się kolejka. ;) Łatwo nie będzie.
One już teraz MUSZĄ być szczęśliwe. I bardzo kochane.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lis 30, 2010 22:36 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

zuzzik pisze:Niebieska będzie w dt w Warszawie. Jeszcze jest trochę czasu do namysłu... :1luvu:

Blue jest zjawiskowa! O matko jakbym ją chciała...ale jeszcze nie nadeszła godzina moja :(
też mam mały metraż i męża który dotychczas nie był kociarzem więc narazie jeden kot w domu musi starczyć.
wszystko w swoim czasie...
Oby wszystkie trzy ślicznotki trafiły na właściwych ludzi. zasłużyły.

mama-san

Od: Pt lis 19, 2010 16:00

Post » Wto lis 30, 2010 22:47 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

:1luvu:

CatAngel

Post » Wto lis 30, 2010 23:19 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

mama-san pisze:Oby wszystkie trzy ślicznotki trafiły na właściwych ludzi. zasłużyły.
Jedna już trafiła. Lepiej nie mogła. Sama bym ją zuzzik wyadoptowała :wink: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro gru 01, 2010 0:38 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Puchu napisała na wątku transportowym kociastych:

Cyt:
Przez facebooka dowiedziałam się o potrzebnym transporcie. Koleżanka będzie jechać z Wawy do Świnoujścia na święta i po świętach wraca i chętnie pomoże.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro gru 01, 2010 5:22 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Catnaperka pisze:Puchu napisała na wątku transportowym kociastych:

Cyt:
Przez facebooka dowiedziałam się o potrzebnym transporcie. Koleżanka będzie jechać z Wawy do Świnoujścia na święta i po świętach wraca i chętnie pomoże.

to trochę za późno...
Grażynka dała im tdt pod warunkiem, że nie będą u niej długo... :(

Dzięki!!!!
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Śro gru 01, 2010 7:07 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

viewtopic.php?f=1&t=120776
dlaczego tu jest Szczecin?

Zuza szukaj transportu takze ze Swinoujścia do Lublina oraz Lublin W-wa lub W-wa Lublin. Przecież będziesz wracac z kotunią.Albo mogą do ciebie 3 dotrzec i dwie sie odwiezie do stolicy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro gru 01, 2010 7:09 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

ASK@ pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120776
dlaczego tu jest Szczecin?

Zuza szukaj transportu takze ze Swinoujścia do Lublina oraz Lublin W-wa lub W-wa Lublin. Przecież będziesz wracac z kotunią.Albo mogą do ciebie 3 dotrzec i dwie sie odwiezie do stolicy.

mamy transport ze Świnoujścia do Szczecina; wyszłam z założenia, że ze Szczecina łatwiej coś znaleźć... :oops:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Śro gru 01, 2010 9:49 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

niebieska-Rusałka największa z całej trójki jest właściwie gotowa do adopcji,kot całkowicie bezstresowy,je aż miło,leci do kuwetki,do łóżka na kołderkę władowała się bez pytania,pogłaskana zaczyna traktorowac,jest świetna i miziasta,Marek wczoraj z ryb wrócił to za nim na dwóch łapkach chodziła jak cyrkowiec żeby tylko dał rybkę
szylkretka jest ciut mniejsza,cudnej urody,te czarne policzki z białymi wąsami,i biały brzuszek wystawiany do miziania,profil głowy ma śmieszny,całkiem prosty jak syjamy czy pitbule i długi ogon,troszeczkę bardziej nieśmiała ale też je,pije,odwiedziła kuwetę,pogłaskana nadstawia drugie uszko i po chwili brzuszek,powinna się zaadoptowac bez problemow
najbardziej wystraszona jest Karolinka,jest średnio duża jak na kotkę,na szczęście w nocy przespacerowała się po mieszkaniu,troszeczkę zjadła wiskasa konserwy :oops: specjalnie dla niej kupiłam,bo na ten zapach wszystkie koty na ogół szaleją,ale nadal pod kaloryferem lub w kąciku,przeżyła to najbardziej ,będzie trzeba czasu żeby zaufała na nowo
dziewczyny jak na koty z jednego domu nie są ze sobą specjalnie związane,mogą jak najbardziej iśc do adopcji osobno ale do zakoconych domów,bo są przyzwyczajone do towarzystwa i z moimi rezydentami usiłują się bawic,żadnych konfliktów tylko ciekawośc czy ten kotek ze mną się pobawi,poliże,przytuli

dziewczyny co do transportu,ja mam tylko jeden transporter wolny,który mogę użyczyc,trzeba drugi wielki na Rusałkę i Szylkę,one mogą jechac razem ale nie mam skąd wziąśc
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Śro gru 01, 2010 9:59 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

co kot to charakter.
karolinka będzie potrzebowała dużo miłości, a na pewno się otworzy.
Niebieściucha jest super, fajnie, że tego nie przeżyła tak bardzo :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 01, 2010 10:02 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Cypisek, jesteś w stanie zorganizować duży transporter??
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Śro gru 01, 2010 10:06 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Śliczne kotuchy, dobrze, że się nie stresują za bardzo.
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

Post » Śro gru 01, 2010 10:06 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

CatAngel

[poprzednia][następna]