Schronisko KRK - pilnie domek dla Czarki i Helmutki!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 01, 2010 0:55 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Tunisia pisze:Pastuszek dziś pojechał, bardzo zestresował się widokiem koszyczka ale w końcu udało się go tam umieścić, bo nie dosyć że koszyczek to jeszcze Filemon tak mu dołożył na odchodne że Pastuszek nie wiedział gdzie się podziać. Teraz ma już święty spokój.
Maciuś i norwegowata 12-letnia Amika - w jednym domu od wczoraj
zmiana nr kontaktowego do ogłoszeń Gerarda na: . 794 355 369, markopolo00@op.pl :lol:
Józia - jeszcze nie wiadomo, Filemon dalej rządzi głównie Czarką bo Kaja ma go gdzieś i też mu potrafi odwinąć

to gdzie teraz pójdzie Rudi po operacji? :roll: :(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro gru 01, 2010 7:07 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Gerard jesteś kocią pięknością PRZYSTOJNIAK :D życze wspaniałego domku

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Śro gru 01, 2010 8:28 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

z dobrych wieści; wczoraj do domu poszedł Trinik, no i tak jakby Gerard :D

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Śro gru 01, 2010 8:41 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

:ok: super

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Śro gru 01, 2010 8:45 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Mruczeek pisze:z dobrych wieści; wczoraj do domu poszedł Trinik, no i tak jakby Gerard :D

dzien cudów?
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro gru 01, 2010 8:58 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Tweety pisze:
Tunisia pisze:Pastuszek dziś pojechał, bardzo zestresował się widokiem koszyczka ale w końcu udało się go tam umieścić, bo nie dosyć że koszyczek to jeszcze Filemon tak mu dołożył na odchodne że Pastuszek nie wiedział gdzie się podziać. Teraz ma już święty spokój.
zmiana nr kontaktowego do ogłoszeń Gerarda na: . 794 355 369, markopolo00@op.pl :lol:
Józia - jeszcze nie wiadomo, Filemon dalej rządzi głównie Czarką bo Kaja ma go gdzieś i też mu potrafi odwinąć

wydawało mi się że gdzieś było napisane że już jest po operacji
nie wiem jak się dogadujecie a szkoda że nie możecie tego robić bez wiecznych pretensji, czy ten dt nie był wskazany ze względu na fakt że to już kot fundacyjny a Marek ma jeszcze 2 kotki ze schroniska? skoro stan Rudiego jest dobry bez względu na to czy jest przed czy po operacji to czy musi koniecznie siedzieć w klinice? - wystarczyło zdzwonić się po prostu i sobie tą kwestię wyjaśnić na spokojnie - i tak nic z tego nie rozumiem i może dobrze

co do Trinika 8O niemożliwe, któż to taki?

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Śro gru 01, 2010 9:31 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Tunisia pisze:
Tweety pisze:

wydawało mi się że gdzieś było napisane że już jest po operacji
nie wiem jak się dogadujecie a szkoda że nie możecie tego robić bez wiecznych pretensji, czy ten dt nie był wskazany ze względu na fakt że to już kot fundacyjny a Marek ma jeszcze 2 kotki ze schroniska? skoro stan Rudiego jest dobry bez względu na to czy jest przed czy po operacji to czy musi koniecznie siedzieć w klinice? - wystarczyło zdzwonić się po prostu i sobie tą kwestię wyjaśnić na spokojnie - i tak nic z tego nie rozumiem i może dobrze

co do Trinika 8O niemożliwe, któż to taki?

ja też nic z tego nie rozumiem, bo to przecież Marek chciał wziąć Rudiego po operacji więc nie szukałam innego tymczasu i znowu z forum dowiaduje się, że już po tymczasie pooperacyjnym (jak widać lektura wielce pożyteczna :wink: )..,. Ale nic to, damy radę

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro gru 01, 2010 9:40 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Mruczeek pisze: no i tak jakby Gerard :D

To znaczy Gerard ma DS? Czy DT u markopolo?

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro gru 01, 2010 9:46 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

mahob pisze:
Mruczeek pisze: no i tak jakby Gerard :D

To znaczy Gerard ma DS? Czy DT u markopolo?

Gerard ma DT
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro gru 01, 2010 10:48 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Trinik :1luvu:
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Śro gru 01, 2010 11:37 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

ja też nic z tego nie rozumiem, bo to przecież Marek chciał wziąć Rudiego po operacji więc nie szukałam innego tymczasu i znowu z forum dowiaduje się, że już po tymczasie pooperacyjnym (jak widać lektura wielce pożyteczna :wink: )..,. Ale nic to, damy radę

to mogliście to uzgodnić na 100% w zeszłym tygodniu na tak albo nie skoro ten DT budził niemałe wątpliwości fundacji

Tunisia

Post » Śro gru 01, 2010 12:02 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

istotne jest to że przecież Gerard zupełnie nie skreśla tymczasowania Rudiego,
Gerard poza zrostami w oczach nie jest chory na jakąkolwiek chorobę zakaźną
ehhh wracam do pracy

Tunisia

Post » Śro gru 01, 2010 12:24 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Od około tygodnia dzwonie praktycznie co dziennie w sprawie Rudiego
za każdym razem dowiaduje się że kot jeszcze nie jest po operacji
gdyż z łapki leje się ropa i krew moja oferta jest aktualna a klatka
w kuchni przygotowana dla niego tak wiec miejsce dla niego jest nie wycofuje się
Gerard jest kotem zdrowym ma wszystkie badania szczepienia od wczoraj
jeżdżę z nim po wetach teraz miał ponownie pobraną krew do badań część z nich wyszła prawidłowo resztę będę miał popołudniu
nie ma żadnych zastrzeżeń niestety kot jest praktycznie niewidzący
jedno oczko zapadnięte widzi przez nie kontury drugie wewnątrz pozrastane
mętne o ile widzi to tylko najprościej powiedzieć na biało czarno
kotek chodzi po mieszkaniu potyka się i zderza z przedmiotami jak orzekł
lekarz widzi w 10% czyli bardzo kiepsko jest leczony okulistycznie
Ostatnio edytowano Śro gru 01, 2010 12:47 przez markopolo00, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Śro gru 01, 2010 12:34 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

Obrazek
Jak widać nawet błyskająca lampa nie powoduje zmrużenia oka
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Śro gru 01, 2010 13:43 Re: Schronisko Kraków - pilnie domek dla kociaczka Gerarda

o kurcze :( biedulka Gerard:(
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

[poprzednia][następna]