Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:Tweety a kysz już do spania .....
Miuti pisze:Do mnie trafiły dwa małe buraski. Po kwarantanie w innym domu - więc zdrowe i odpchlone.
Pirat i Milenka czekają na nowy domek.
Jakby co - to wiecie.......
Tweety pisze:Etiopia pisze:Tweety a kysz już do spania .....
,
no nie mogę, bo widzę, że bajzel galeriowy zapanował i to mnie martwi, bo na czwarty etat zwyczajnie nie mam już czasu więc liczyłam na pomoc ....
Etiopia pisze:Tweety pisze:Etiopia pisze:Tweety a kysz już do spania .....
,
no nie mogę, bo widzę, że bajzel galeriowy zapanował i to mnie martwi, bo na czwarty etat zwyczajnie nie mam już czasu więc liczyłam na pomoc ....
Wiesz jak by co to będę zapchaj dziura galeriowa...
Tylko nie ten weekend bo jeszcze piscy samej nie zostawię. Ale od następnego to oki.
Psica mi spać nie dała zaliczyłam spacerek.
Tweety pisze:
Ludzie, chyba nie dopuścicie aby ten szaleniec świeżo powylewowy kwestował w galerii??![]()
To się nie dzieje naprawdę ...
może dla ochłonięcia zaproszę na wspominany wyżej kiermasz na Kazimierzu http://www.facebook.com/?tid=1522016170 ... 5239107198
Etiopia pisze:Tweety pisze:
Ludzie, chyba nie dopuścicie aby ten szaleniec świeżo powylewowy kwestował w galerii??![]()
może dla ochłonięcia zaproszę na wspominany wyżej kiermasz na Kazimierzu http://www.facebook.com/?tid=1522016170 ... 5239107198
hmmmmmmmm obrazić się czy nie![]()
![]()
Tweety nie świeżo bo za tydzień miną 4 miesiące.
Szaleniec być może ale puszkę utrzymam tam biegać nie trza między ludziami będę.
Ps: i tak Cię kocham
Tweety pisze:Etiopia pisze:Tweety pisze:
hmmmmmmmm obrazić się czy nie![]()
![]()
Tweety nie świeżo bo za tydzień miną 4 miesiące.
Szaleniec być może ale puszkę utrzymam tam biegać nie trza między ludziami będę.
Ps: i tak Cię kocham
nie no jaaaasne, w przyszłym roku we wrześniu to już nawet rok minie, prehistoria prawie, 100 lat przed dinozaurami
Etiopka a Ty taka strasznie stara to nie od dzisiaj jesteś czy jakoś tak ...?
Tweety pisze:mjs pisze:Moi drodzy, czy planuje ktoś zakup pudeł styropianowych na budki? Przydałyby mi się jeszcze dwa, więc dołożyłabym się do zamówienia, ewentualnie chętnie odkupię jeżeli ktoś ma zbędne.
w czwartek się okaże czy budki są potrzebne na niedzielę do ich oklejania przez wolontariuszy czy nie a jeżeli tak to ile. Mam dziewięć pudeł w biurze do oklejenia więc jak możesz wstrzymać się dwa, no od 8 minut już jeden dzień z tym zamówieniem to ok.
Kosma czy Ty możesz wkleić aktualny grafik i jeszcze go pilnować? bo tak się nie da przecież, blisko połowa nie obsadzona a temat zaginął, zwłaszcza, że teraz wszyscy mówią kiedy nie mogą a ważne jest aby obstawić te wszystkie dziury. Taką okazję mamy raz w roku to ją wykorzystajmy, bo nikt w kasie się nie tarza. Chyba, że znowu na mieście mówią, że jest inaczej, tak jak o tym nieszczęsnym mleku co to ponoć je dostaliśmy.
Akima, czy Ty już wiesz kiedy możesz wpisać się na kwestowanie?
Koty oczywiście też mieszają, bo Leon poszedł do domu, Debra też idzie a może i Dexter więc koty od Noemik odpadają a w jeden dzień i ona sama.To co przywiózł dzisiaj wislackikot z Kryspinowa to wszystko dziczy, całe 3 sztuki, maluchy z Ułanów za malusie. Może się okazać, że Sezam też zdąży iść do domu
Miszelino, Elma jest chyba od poniedziałku u nas więc w następny można ją zaszczepić i w kolejny weekend mogłaby chyba wystąpić w GK. Dygotka chyba też, mam rację?
miszelina pisze:Tweety pisze:mjs pisze:Moi drodzy, czy planuje ktoś zakup pudeł styropianowych na budki? Przydałyby mi się jeszcze dwa, więc dołożyłabym się do zamówienia, ewentualnie chętnie odkupię jeżeli ktoś ma zbędne.
w czwartek się okaże czy budki są potrzebne na niedzielę do ich oklejania przez wolontariuszy czy nie a jeżeli tak to ile. Mam dziewięć pudeł w biurze do oklejenia więc jak możesz wstrzymać się dwa, no od 8 minut już jeden dzień z tym zamówieniem to ok.
Kosma czy Ty możesz wkleić aktualny grafik i jeszcze go pilnować? bo tak się nie da przecież, blisko połowa nie obsadzona a temat zaginął, zwłaszcza, że teraz wszyscy mówią kiedy nie mogą a ważne jest aby obstawić te wszystkie dziury. Taką okazję mamy raz w roku to ją wykorzystajmy, bo nikt w kasie się nie tarza. Chyba, że znowu na mieście mówią, że jest inaczej, tak jak o tym nieszczęsnym mleku co to ponoć je dostaliśmy.
Akima, czy Ty już wiesz kiedy możesz wpisać się na kwestowanie?
Koty oczywiście też mieszają, bo Leon poszedł do domu, Debra też idzie a może i Dexter więc koty od Noemik odpadają a w jeden dzień i ona sama.To co przywiózł dzisiaj wislackikot z Kryspinowa to wszystko dziczy, całe 3 sztuki, maluchy z Ułanów za malusie. Może się okazać, że Sezam też zdąży iść do domu
Miszelino, Elma jest chyba od poniedziałku u nas więc w następny można ją zaszczepić i w kolejny weekend mogłaby chyba wystąpić w GK. Dygotka chyba też, mam rację?
Dygotka się słabo nadaje, chyba że do klatki, bo ona nie lubi na rękach. No i jest duża i dość ciężka, więc może być problem. No ale z braku kotów ktoś musiałby się poświęcić. Elma jak najbardziej, to taki proludzki kot, jak rzadko. Fajne do GK byłyby krasnale, ale dziczą straszliwie i się wyrywają.
Może uda się Sezama zatrzymać do soboty? Wzięłabym go na ranny dyżur o 11 zamiast chyba Majeranka i ewentualnie zawiozła prosto do nowego domu - jak wypali i pod warunkiem, że nie będzie poza Krakowem i można będzie do niego dotrzeć MPK. Bo o ile pamiętam, to nie mam w sobotę kursów z dostarczaniem kotów. A Majeranek wystąpiłby za Sezama w niedzielę.
Kosma, błagam, wklej aktualny grafik przynajmniej na ten weekend i z kotami!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości