Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 30, 2010 23:05 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Napisałam to w przenośni :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 30, 2010 23:10 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Śpij spokojnie Słoneczko .... :1luvu: I Wy też ... Dobrej nocy ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto lis 30, 2010 23:12 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Dzięki Kasiu!
Promyś tak fajnie wywala brzucholka w czasie snu.
I pokazuje przednie kiełki - słodko to wygląda.

Erin

Post » Wto lis 30, 2010 23:20 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

słodkich snów, kochany kocurku :kotek:
Promyś tak bardzo przypomina mojego Wacława

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Wto lis 30, 2010 23:23 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Proszę wygłaskać,to rozkosznie wywalone brzusio.Całą moc ciepłych myśli przesyłam.Niech Promyś odpoczywa wtulony we własną podusię. :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto lis 30, 2010 23:26 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Ja głaszczę Cię Promysiu w myślach :1luvu:
Obrazek

Erin

Post » Wto lis 30, 2010 23:27 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Życzę Wszystkim spokojnej nocy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro gru 01, 2010 0:16 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Spokojnej nocy
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro gru 01, 2010 0:21 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Dobranoc :1luvu: oby jutro był lepszy dzień dla Was i Promyczka :1luvu:

Edit : Dzisiaj :) :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro gru 01, 2010 0:27 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

:1luvu:

Erin

Post » Śro gru 01, 2010 0:30 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

no niestety,wywalony brzunio to wspomnienie. ostatnio Promyś jak śpi wygląda raczej jak "padnięty w biegu" mega zmęczony kot..
właśnie idę do niego i możecie wierzyć lub nie, ale idę z lękiem-czy jeszcze żyje,czy nie krwawi..

nie wiem czy nie zbyt wiele wzięłam na swoje barki..choć oczywiście wiem że przetrzymam wszystko i wcale nie domagam się od Was dziewczyny słów podziwu i wspólczucia.

Mam głębokie przekonanie że robię tylko to, co każdy normalny człowiek odczuwający uczucia wyższe powinien zrobić...i nie mam żadnych oczekiwań, a nawet bardzo mi głupio jak piszecie o mnie jakbym była bohaterką....
Na Boga-ja robię tylko to co każdy czlowiek robić powinien!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro gru 01, 2010 0:39 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Erin pisze:Dzięki Kasiu!

Kurcze, Erin, tak właśnie sypiał Puma - z tymi kiełkami i brzusiem... Promyś, też na P... Smarti, podeślij fotki...
Promyczku, zdrowego, dającego ukojenie snu :kotek: :1luvu:

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Śro gru 01, 2010 0:46 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

smarti pisze:Mam głębokie przekonanie że robię tylko to, co każdy normalny człowiek odczuwający uczucia wyższe powinien zrobić...i nie mam żadnych oczekiwań, a nawet bardzo mi głupio jak piszecie o mnie jakbym była bohaterką....

głupio to powinno być temu, kto - jeśli było jak przypuszczamy - go skrzywdził
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro gru 01, 2010 0:49 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Powiększyłam sobie fotkę, którą wrzuciła Erin, tą z "wywalonym" brzusiem i kiełkami... Znowu daje mi to do myślenia... Smarti, czy Promyś na lewej łapce, na dole, ma minimalną, taką jakby myźniętą rudawą plamkę na sierstce?

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Śro gru 01, 2010 0:53 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

anahit pisze:
Erin pisze:Dzięki Kasiu!

Kurcze, Erin, tak właśnie sypiał Puma - z tymi kiełkami i brzusiem... Promyś, też na P... Smarti, podeślij fotki...
Promyczku, zdrowego, dającego ukojenie snu :kotek: :1luvu:

..tyle że Promyś u Erin spał chyba jedną noc,czyli wcale to nie musi być dla niego typowe...

u mnie takie zachowanie nigdy się nie pojawilo-czyżby ta podróż pociągiem z Michałem tak go wyczerpała...?
..czy Erin nie zauważyłaś u Promysia żadnych niepokojących objawów zanim go wzięłaś?..zanim ruszył z Michałem w drogę do mnie?

sprawdzę tę plamkę anahit.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]