K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 30, 2010 14:23 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

ja tu czegos nie rozumiem tego maila ktory podalam bez słowa "koty" wzielam ze strony nadziejanadom
byly tam podane dwa jeden do adopcji,drugi do spraw organizacyjnych czy jakos tak
odkad robilam ogloszenia nawet pare miesiecy temu robilam na ten mail bez "koty"
czy niema juz dwoch adresow :?:
czy wczesniej ktos widzial-aktywowal moje ogloszenia po adresem nadziejanadom@gmail.com
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto lis 30, 2010 14:33 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

MartynaP pisze:ja tu czegos nie rozumiem tego maila ktory podalam bez słowa "koty" wzielam ze strony nadziejanadom
byly tam podane dwa jeden do adopcji,drugi do spraw organizacyjnych czy jakos tak
odkad robilam ogloszenia nawet pare miesiecy temu robilam na ten mail bez "koty"
czy niema juz dwoch adresow :?:
czy wczesniej ktos widzial-aktywowal moje ogloszenia po adresem nadziejanadom@gmail.com

Gdzie na stronie widziałaś taki e-mail?

Wszędzie widzę ten z ".koty" - zarówno na stronie "kontakt" jak i przy kociakach do adopcji... Google nic nie podpowiada, gdzie może być ten bez "koty":
http://www.google.com/search?ie=UTF-8&o ... ail.com%22

Pozdrawiam :>)

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Wto lis 30, 2010 19:24 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

no tak wychodzi na to ze cos sama pomieszalam :oops:
chocby z tego :
http://forum.gazeta.pl/forum/w,264,1155 ... _APEL.html
wynuka ze maila mial byc info@nadziejanadom.org

takze przepraszam za zaieszanie bylam pewna ze wszystko jest ok.na poczatku kopiowalam go ze strony jakim cudem sie zmienil,co zrobilam niewiem :roll:

aczkolwiek szkoda ze nikt mnie nie oświecił :twisted:
jak pisalam na watku kogo oglosilam i gdzie i gdzie polecialy linki to ktos kto wchodzil na poczte musial widziec ze niema tam linkow i informacji o ogloszeniach :twisted:

cuz trzeba oglosic jeszcze raz

całek to co wkleiles to wlasnie moje ostatnie ogloszenia-i tylko one sie pokazuja bo niewymagaja aktywacji reszty ogloszen niema :(

od kilku miesiecy robilam ogloszenia na tego nieszczesnego maial

to moj wpis z watku schroniskowego z 26.10 z bazarku tez oglaszalam na tego maila
nosz :evil: a potem sie dziwic ze adopcje w miejscu stoja :evil:

ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Wto lis 30, 2010 20:08 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

a my też dobre patrzymy na to i dziękujemy,zamiast doczytać dokładanie :?
to żeśmy sobie poogłaszały, no sorki to sie narobisz jeszcze raz :roll:
ale info@nadziejanadom.org działa

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto lis 30, 2010 20:20 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Martynko tak jak pisałam ci na maila ja obsługuję mail adopcyjny nadziejanadom.koty@gmail.com.Możesz na niego wysyłać linki sprawdzam go dwa razy dziennie.

No powiem ci Mara zrobiłaś biznes stulecia. Zaoszczędziłaś na 1 kg żwirku aż 0,20 gr.No ale chwała ci za to liczy się kazda złotówka :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lis 30, 2010 20:46 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

mar_tika pisze:No powiem ci Mara zrobiłaś biznes stulecia. Zaoszczędziłaś na 1 kg żwirku aż 0,20 gr.No ale chwała ci za to liczy się kazda złotówka :ok:

To jest Benek Compact więc myślę, że trochę więcej :wink:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto lis 30, 2010 21:39 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Mara S pisze:
mar_tika pisze:No powiem ci Mara zrobiłaś biznes stulecia. Zaoszczędziłaś na 1 kg żwirku aż 0,20 gr.No ale chwała ci za to liczy się kazda złotówka :ok:

To jest Benek Compact więc myślę, że trochę więcej :wink:

No to gratuluję i byle tak dalej :ok:

mar_tika

Post » Wto lis 30, 2010 21:45 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Uprzejmie "donoszę' :wink: : W K.Ch jest już druga lampa bak\bój taka przenośna na kółeczkach.Zrobiłem jak umiałem i z czego miałem :D ,proszę nie krytykować na wątku,wszelkie uwagi i sugestie przyjmuję na p.w :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto lis 30, 2010 21:57 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

mar_tika ja juz bede robic na tego co mi podalas
jeszcze bede cie prosic zebys mi tylko dawala znac czy linki sa czy niema :twisted:
teraz to juz dwa razy bede sprawdzac :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Wto lis 30, 2010 22:08 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

MartynaP pisze:mar_tika ja juz bede robic na tego co mi podalas
jeszcze bede cie prosic zebys mi tylko dawala znac czy linki sa czy niema :twisted:
teraz to juz dwa razy bede sprawdzac :mrgreen:

Nie ma sprawy potwierdzenia będę wysyłać na pw :)

mar_tika

Post » Wto lis 30, 2010 22:53 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kropeczka13 pisze:Uprzejmie "donoszę' :wink: : W K.Ch jest już druga lampa bak\bój taka przenośna na kółeczkach.Zrobiłem jak umiałem i z czego miałem :D ,proszę nie krytykować na wątku,wszelkie uwagi i sugestie przyjmuję na p.w :twisted:

Wiesiu wielkie dzięki :1luvu: na kółeczkach to fajnie będzie mozna ją przemieszczać w różne miejsca :D
Dziś chwilkę byłam na kociarni i tak:
1. przywiozłam kotkę po sterylce kicia dość wystraszona, ale za kilka dni wraca na swoje włości
2. przybyły dwie kotki - czarna kotka w boksie na samej górze po lewej stronie na razie jest wystraszona i syczy ale zobaczymy co będzie dalej, w górnym boksie po prawej stronie kicia, która już u nas była dziczka zostałą wydana do domku ale wróciła na swoje dawne włości 8O przez tydzień posiedzi w boksie, potem szczepienie i po tygodniu przejdzie do nowej części
3. maluchy jak zwykle rozrabiają - wszystkie oprócz małego prążkowanego dostają 1/4 tabletkę unidoxu raz dziennie
4. Guido chyba ok dałam dziś Tolfinę i ściągnęłam welfron
MartynaP. klucze dla Ciebie zabierze jutro Gosia, Dorotka dla Ciebie mam od Jadzi kalendarz i jeszcze małe fanciki na bazarek - zostawię Ci w kopercie w K.CH., dla Madziuli jest torba płócienna wystawiona na K.B. przez Ewe. Madziula Dorotka ją Ci przekaże :D
To tak ogólnie o kociakach Kocio Chatkowych.
Na dzień dzisiejszy kociarnia pełna i do odwołania nie przyjmujemy nowych kotów bo niestety nie wszystkim uda nam się pomóc :(
W weekend nieodwołalnie uruchamiamy drugą część kociarni - więc gdyby w sobotę po południu i w niedzielę byli chętni do pomocy to zapraszamy :!: :!: :!:
W połowie grudnia będziemy mieli w podarunku od Jadzi i Wiesia szafki kuchenne i między innymi pod zlewozmywak więc będzie już chyba koniec prac w kociarni - wszystko będzie miało a może wszystko swoje miejsce i bedzie można wreszcie skupić się na innych rzeczach :D
Ewa i Gosia jak tam rozliczenia z bazarków :mrgreen: :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lis 30, 2010 23:51 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Gosiabaum i Izadorka zgodnie stwierdzilly że wybacza mi wprowadzanie w blad kupujacych pod warunkiem że nie zrezygnuje z wystawiania bazarkow. Powiedzialam że musze zrezygniwac bo kompromituje stowarzyszenie

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro gru 01, 2010 7:30 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Ponieważ nikt inny nie mógł, pojechałam do Lori po łososia - dostałyśmy pełny pojemnik czystej ryby -taki z jakich sprzedają lody na gałki albo jedzenie na ciepło na wagę 8O Ugotowałam go -wyszedł wielki gar łososia z małym dodatkiem ryżu i marchewki (wręcz śladowym, bo by mi się w garnku rosołowo/bigosowym nie zmieściło :lol: ). Wczoraj i dzisiaj rano dostały moje, dziś wielki słój pójdzie dla Kch; reszta po ugotowaniu zamrożona - w sobotę przywiozę do schroniska+ będzie na jeszcze raz.
Lori chyba podczytuje nasz wątek, więc dzięki :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 01, 2010 10:59 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Pamiętajcie o Bońku - on też potrzebuje domku, gdzie mógłby być pojedyńczo lub w dwupaku, bo u mnie ma za dużo miseczek do obskoczenia :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]