Kropeczka13 pisze:Uprzejmie "donoszę'

: W K.Ch jest już druga lampa bak\bój taka przenośna na kółeczkach.Zrobiłem jak umiałem i z czego miałem

,proszę nie krytykować na wątku,wszelkie uwagi i sugestie przyjmuję na p.w

Wiesiu wielkie dzięki

na kółeczkach to fajnie będzie mozna ją przemieszczać w różne miejsca
Dziś chwilkę byłam na kociarni i tak:
1. przywiozłam kotkę po sterylce kicia dość wystraszona, ale za kilka dni wraca na swoje włości
2. przybyły dwie kotki - czarna kotka w boksie na samej górze po lewej stronie na razie jest wystraszona i syczy ale zobaczymy co będzie dalej, w górnym boksie po prawej stronie kicia, która już u nas była dziczka zostałą wydana do domku ale wróciła na swoje dawne włości

przez tydzień posiedzi w boksie, potem szczepienie i po tygodniu przejdzie do nowej części
3. maluchy jak zwykle rozrabiają - wszystkie oprócz małego prążkowanego dostają 1/4 tabletkę unidoxu raz dziennie
4. Guido chyba ok dałam dziś Tolfinę i ściągnęłam welfron
MartynaP. klucze dla Ciebie zabierze jutro Gosia, Dorotka dla Ciebie mam od Jadzi kalendarz i jeszcze małe fanciki na bazarek - zostawię Ci w kopercie w K.CH., dla Madziuli jest torba płócienna wystawiona na K.B. przez Ewe. Madziula Dorotka ją Ci przekaże
To tak ogólnie o kociakach Kocio Chatkowych.
Na dzień dzisiejszy kociarnia pełna i do odwołania nie przyjmujemy nowych kotów bo niestety nie wszystkim uda nam się pomóc
W weekend nieodwołalnie uruchamiamy drugą część kociarni - więc gdyby w sobotę po południu i w niedzielę byli chętni do pomocy to zapraszamy
W połowie grudnia będziemy mieli w podarunku od Jadzi i Wiesia szafki kuchenne i między innymi pod zlewozmywak więc będzie już chyba koniec prac w kociarni - wszystko będzie miało a może wszystko swoje miejsce i bedzie można wreszcie skupić się na innych rzeczach

Ewa i Gosia jak tam rozliczenia z bazarków