Moderator: Moderatorzy
Boo77 pisze:Iśka pisze:To niesprawiedliwe. Ja jutro nie będę miała dostępu do netu.
Przyznam, że nie wiem co zrobić. Ewidentnie widać, że ruch na bazarku jest dużo większy w tygodniu. Bardzo dużo ludzi wyjeżdża na weekendy, dużo osób ma dostęp do netu jedynie w pracy. Jestem bardzo daleka od tego by robić coś niesprawiedliwego ale prawda jest taka, że po spłaceniu długu za leczenie Rayana na OKK mało co zostanie i chyba muszę kierować się dobrem naszych kotów...
Może ktoś z uczestników bazarku wypowiedziałby się na ten temat?
Iśka pisze:Boo77 pisze:Iśka pisze:To niesprawiedliwe. Ja jutro nie będę miała dostępu do netu.
Przyznam, że nie wiem co zrobić. Ewidentnie widać, że ruch na bazarku jest dużo większy w tygodniu. Bardzo dużo ludzi wyjeżdża na weekendy, dużo osób ma dostęp do netu jedynie w pracy. Jestem bardzo daleka od tego by robić coś niesprawiedliwego ale prawda jest taka, że po spłaceniu długu za leczenie Rayana na OKK mało co zostanie i chyba muszę kierować się dobrem naszych kotów...
Może ktoś z uczestników bazarku wypowiedziałby się na ten temat?
Proszę bluzkę z kotami za 15zł. Zasady licytacji zostały złamane, więc bez skrupułów przebijam poprzedniczkę o 1 zł.
kosma_shiva pisze:mm, dziwne, bo juz w niedziele podana zostala informacja o przedluzeniu, czyli w ten dzien kiedy miala sie konczyc.
Jak ktos mysli, ze sie konczy w niedziele wieczorem i mu zalezy to zaglada wlasnie wtedy...
ech
natasiunia pisze:kosma_shiva pisze:mm, dziwne, bo juz w niedziele podana zostala informacja o przedluzeniu, czyli w ten dzien kiedy miala sie konczyc.
Jak ktos mysli, ze sie konczy w niedziele wieczorem i mu zalezy to zaglada wlasnie wtedy...
ech
Dokładnie a jeżeli nie w niedzele to w poniedziałek miał cały Boży dzień aby zobaczyć czy udało mu się wylicytować daną rzecz... To równie dobrze ja powinnam się awanturować o terminarz, ale tego nie robię bo po co moja wina, że nie weszłam przed zakończeniem...
PS Bardzo fajnie, że tyle osób wzięło udział w bazarku oraz, że tyle pieniążków zostanie zebranych na potrzeby "naszych dzieci"
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości