Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agness78 pisze:no to jutro głodóweczkabędzie protestował z pewnością
Zołzik pisze:Z tego miejsca ponawiam swój apel o pomoc!! Pomóżcie dziewczyny utrzymać Kociaka!!
Chciałabym karmić go w miarę dobrą karmą, zrobić mu testy i zaszczepić, a jak wiadomo na to potrzebna jest kasa, której w obecnej chwili po prostu nie mamLiczę na Wasze dobre serduszko!!
Agness78 pisze:też coś dorzucę....ale testy trochę kosztująwięc musi być więcej dobrych duszyczek
Zołzik pisze:Agness78 pisze:też coś dorzucę....ale testy trochę kosztująwięc musi być więcej dobrych duszyczek
Wiem, test kosztuje ok 45-50zł. Jestem w stanie za niego zapłacić, bo to ważne dla mnie i dla bezpieczeństwa moich futer. Jeszcze nie miały drugiego szczepienia, a z łaciatkiem będę miała kontakt praktycznie codziennie i nie chciałabym się bać cały czas czy czegoś nie przyniosłam do domu.
Agness, myślisz, że jutro przez kastracją będzie możliwość przeprowadzenia testu?
Pomoc będzie mi potrzebna głównie przy karmie i żwirku (teraz oddałam część swoich zapasów, ale nie mogę tego robić w nieskończoność).
Szczepienie łaciatka będzie musiało poczekać do stycznia. w grudniu muszę moje futra zaszczepić i po prostu nie dam rady
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości