Bingo już dawno w domu:)jego siostry-łapiemy na sterylki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 30, 2010 12:57 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

To juz jutro..
Jeszcze tylko jedna zimna noc..
Obrazek Obrazek Obrazek

piratka

Od: Śro wrz 22, 2010 23:14

Post » Wto lis 30, 2010 13:56 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

piratka pisze:To juz jutro..
Jeszcze tylko jedna zimna noc..

oby tylko kicie dały się złapać bez problemu :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto lis 30, 2010 14:48 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

Juz nawet nie mysle ze nie dadza sie zlapac, mrozy straszne sie zaczynaja, przejrzalam prognozy i najgorsza to -16 nad ranem one jeszcze mlodziutkie. Moja co chwile wyglada przez okno i nawet nie protestowala jak jej dupcie polarem przykrywalam. Chyba czuje zime, a w miare staram sie nie grzac, zeby jutro male nie odczuly za bardzo zmiany temperatury.
Obrazek Obrazek Obrazek

piratka

Post » Wto lis 30, 2010 16:34 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

no właśnie dzisiaj w nocy ma być -15 C :cry: biedne kotki.....
nasze osiedlowe dzikuski które dokarmiamy mają tylko domek steropianowy.... :(
Bidulki :(

Agness78

Post » Wto lis 30, 2010 16:36 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

Ostatnia szansa na zakupy :mrgreen: :ok: o 20:00 koniec bazarku :!:
Zapraszam : viewtopic.php?f=20&t=120478

Agness78

Post » Wto lis 30, 2010 20:06 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

Brr ja tez na noc do pracy. Jutro czekam na dokladne info skad i o ktorej mam kociaki odebrac :)
Obrazek Obrazek Obrazek

piratka

Post » Wto lis 30, 2010 20:11 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

piratka pisze:Brr ja tez na noc do pracy. Jutro czekam na dokladne info skad i o ktorej mam kociaki odebrac :)

oczywiście, jak tylko kotki będą złapane - dam znać :ok: mam nadzieję że pan Czesław je połapie sam :ok: bo ja rano jednak muszę być w pracy

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro gru 01, 2010 9:41 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

narazie nie mam żadnych wieści od pana Czesława :roll:

jessi74

Post » Śro gru 01, 2010 10:26 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

czekamy, oby koteczki udało się złapać.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro gru 01, 2010 11:10 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

Noc byla przeokropna
:ok: za kocie zeby juz tak marznac nie musialy
Obrazek Obrazek Obrazek

piratka

Post » Śro gru 01, 2010 12:33 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

no..... będziemy musiały chyba łapać same.... czekałam na telefon trzy godziny, w końcu zadzwoniłam sama... pan Czesław powiedział że woli jednak aby koty zostały.... szkoda mu zostawiać samej kocicy.... więc zaczęłam mu tłumaczyć, że wczesną wiosną kotki i tak pójdą w długą w poszukiwaniu wrażeń :evil: a z trzech kocic będzie 20 kotów :evil: ... nie doszliśmy do porozumienia ... nie wiem co sie stało, że taka zmiana decyzji... osatecznie stanęło na tym, że poinformowałam pana, że nie są to jego prywatne koty, i każdy ma do nich takie samo prawo , a jeśli chce to niech weźmie je do domu ale oczywiście wcześniej wysterylizuje wszystkie...

noc cóż... będziemy próbowały same.... :(

jessi74

Post » Śro gru 01, 2010 12:50 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

:evil: kurde gdzie ci ludzie mają rozum :roll: z jakiś dziwnych emocjonalnych pobudek skazują kotki na bezdomność :evil:
Przecież to są małe kociaki a zima dopiero się zaczęła.... naprawdę nie rozumiem ludzi :?

Agness78

Post » Śro gru 01, 2010 17:46 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

No nie.. Ale przeciez on sam chcial zeby te koty polapac i im domy znalezc, a teraz tak mu sie zmienilo... :( I to teraz jak tak zimno sie zrobilo :(
Paskudnie, ja mam pierwszy wolny dzien 6.12, 10 i 11.12 - i to tak wstepnie, a tak pracuje po kilkanascie godzin na tym mrozie i juz sie nie rozstaje z zestawem chusteczek.
A pani tez nie chce ich zlapac? Moze ona ma mozliwosc 'zlecenia' polapania kocic synowi albo wnukom? Przeciez zanim znajdziemy jakis dogodny termin i sie umowimy, to minie tydzien, moze dwa, a na dworze mroz az szczypie.. Juz naprawde nie wiem co robic.. A juz wszystko dla nich przygotowalam, kartoniki, na jedzonko mi mama pozyczyla i juz zaplacila za mnie, wyszukalam po szafach dwie bluzki, dwie torebki chuste na bazarek, wszystko bylo juz dopiete na ostatni guzik. Tylko zostalo wrzucic cala chemie z lazienki do kartonu ktory czeka w przedpokoju i miejsce gotowe... Zakladalam ze w najgorszym razie to sie tylko jednego uda zlapac, a posypalo sie w najmniej oczekiwanym momencie...
Obrazek Obrazek Obrazek

piratka

Post » Śro gru 01, 2010 17:50 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

Jak się nie uda, to ja mam kolejne na oku :/ Dam znać jak się czegoś więcej dowiem.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro gru 01, 2010 17:51 Re: NIECHCIANE-NIEPOTRZEBNE jest dt!potrzebna karma dla kociaków

będę próbowała z koleżanką samodzielnie łapać, no i dzisiaj ta sąsiadka, pani Alicja ma rozmawiać .... przekonywać.... generalnie pan bardzo się zmartwił że kocica zostanie sama.... ja rozumiem że jest mu jej żal, ale musi on wiedzieć że jak tak zostanie, to na wiosnę będzie kilkanaście kotów... nie wiem co się stało, ze zmienił zdanie i nie chciał rozmawiać.... teraz dopiero widzę że już zbywał mnie od dobrych kilku dni... a dzisiaj zapytałam wprost czy zamierza te koty połapać, bo też najpierw powiedział, że przekładamy na piątek :?
no nic... będziemy próbowały same :(

jessi74

[poprzednia][następna]