W zamian za te karteczke ja mam ochote tam wywiesic inna pt: nie dokarmiac bezdomnych ludzi, nie wpuszczac do klatek, bo poroznosza syfilisa

CatAngel pisze:Justa&Zwierzaki pisze:niech ich wszystkich szczury zeżrą![]()
![]()
![]()
AMEN
o! Madrzescie to ujely

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Justa&Zwierzaki pisze:niech ich wszystkich szczury zeżrą![]()
![]()
![]()
AMEN
Kociara82 pisze:Ludzie z tego osiedla twierdza, ze jak kota wpuszcza do piwnicy, to beda mieli tam pelno myszy...
Caragh pisze:Kociara82 pisze:Ludzie z tego osiedla twierdza, ze jak kota wpuszcza do piwnicy, to beda mieli tam pelno myszy...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A oni za przeproszeniem mozgi maja? Myslec potrafia?
izydorka pisze:w czwartek wieczorem będzie urinary
po 16 zł. 5 +5
A ja myślałam, że myszy uciekają przed kotamiKociara82 pisze:Ludzie z tego osiedla twierdza, ze jak kota wpuszcza do piwnicy, to beda mieli tam pelno myszy
CatAngel pisze:
A na jednym osiedlu w Katowicach jest zakaz dokarmiania kotów. Jeżeli ktoś dokarmi będzie miał eksmisjeNo czego to ludzie nie wymyślą
Petka-P1 pisze:CatAngel pisze:
A na jednym osiedlu w Katowicach jest zakaz dokarmiania kotów. Jeżeli ktoś dokarmi będzie miał eksmisjeNo czego to ludzie nie wymyślą
![]()
![]()
To jakiś absurd ... gdzie my żyjemy.
Justa&Zwierzaki pisze:izydorka pisze:w czwartek wieczorem będzie urinary
po 16 zł. 5 +5
Super , wielkie dzięki![]()
A czy będę mogła to odebrać w piątek bo wieczorem mnie nie będzie w domu ...
izydorka pisze:Justa&Zwierzaki pisze:izydorka pisze:w czwartek wieczorem będzie urinary
po 16 zł. 5 +5
Super , wielkie dzięki![]()
A czy będę mogła to odebrać w piątek bo wieczorem mnie nie będzie w domu ...
nie wiem, bo to taki facet zamawia...
Caragh pisze:Jak tam samopoczucie Mruczki??
Justys, jak Czort?![]()
Choc w zasadzie to powinnam pytac jak tam Ty i jak Ci idzie schodzenie mu z drogi![]()
RudyiSrebrnyKot pisze:A nie widać przez to okienko kotów, co?
Zawsze można rozbić szybę, ale myślę, że to ostateczność. Najpierw by trzeba było jednak sprawdzić, czy są tam koty/
A później porozmawiać z władzami spółdzielni mieszkaniowej... Żeby przedsięwzięli konkretne środki POMOCY kotom w zimie. Np. jedną piwnicę im udostępnić na blok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, puszatek i 77 gości