To tak samo Twoja zasługa, turkusowa - ważna była szybkość reakcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Miss pisze:Powinnaś się cieszyć, że znalazła domek i nie siedzi już w boksie. Mam nadzieję, że zwierzaki znajdują dobre domki poprzez te akcje.
Poka pisze:ja tak OT - może ktoś ma na zbyciu kupon rabatowy do zooplus (mój mi się przeterminował)
a u nas dramat koty są odgrubiane i okupują kuchnię uhh
maueczarne pisze:Gdybym mogła prosić o pomoc w głosowaniu - klikamy na linka http://www.zoonatura.pl/atrakcje/topmod ... cje/lublin i na dole w liście zwierzaków wybieramy "Klara220" i naciskamy głosuj.
Miss pisze:Poka pisze:ja tak OT - może ktoś ma na zbyciu kupon rabatowy do zooplus (mój mi się przeterminował)
a u nas dramat koty są odgrubiane i okupują kuchnię uhh
Spróbuję dziś wieczó coś dla Ciebie wykombinować.
maueczarne pisze:Niestety skończyło się 30go. Zła jestem, bo dostałam info, że do któregoś tam grudniaTak to bym rzuciła pracę i klikała
A poza tym zajęło im aż tydzień dodanie zdjęcia. Zrobili to dopiero kilka dni po moim ponagleniu mailem.
Miss pisze:Poka a jakie karmy chcesz, bo kolega likwiduje sklep zoo właśnie będę do niego dzwonić, tylko pisz szybciorem co Cię interesuje!
edit: na 100% ma royale i puriny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości