Moderator: Estraven

Cała masa ciepłych przytulaków, miziastych całusów, dobrych myśli, barankowych smyrołków 
smarti pisze:(...)
Patrząc realnie na sytuację i rozważając wszystkie za i przeciw uważam że nalezy zabrać Promysia z tej zimnej klatki do domu i starać sie aby ten czas był dla niego jak najmilszy i jak jak najszczęśliwszy.
i ciepłe myśli 
tego Promyczek potrzebował tak naprawdę do szczęścia a także osób które okazują mu miłość
choćby tutaj na forum
Promyk nas wszystkich na wątku połączył. To jest kolejny przykład gdzie zwierze potrafi zjednoczyć ludzi, chciażby taka Mazurka
która to samo uczyniła.
On się nie poddaje bo chce żyć 

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Marzenia11 pisze:A jeśli chodzi o walkę.
Gdy walczyłaś nie wiedziałas tego co wiesz dzisiaj. gdy tylko się dzisiaj dowiedziałaś zmieniłas swoje stanowisko. dlatego nie możesz oceniać swoich działań sprzed tygodnia z dzisiejszej perspektywy, bo to nie jest sluszna ocena.

jasdor pisze:Podkreślam, że to jest wyłącznie moja opinia : ja bym go już chyba nie męczyła badaniami
katarzyna1207 pisze:jasdor pisze:Podkreślam, że to jest wyłącznie moja opinia : ja bym go już chyba nie męczyła badaniami
Ja też .....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości