Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duża von Focha pisze:W przedsionku kotulni jest jedzonko podarowane przez zaprzyjaźnioną z Fundacją osobę dla kotków z PKP, żadne frykasy ale na pewno brzuszki się nim napełnią, Kasia albo Magda weźcie je proszę przy okazji
Polanka pisze:https://6607578636333121968-a-180274477 ... edirects=0 Tam sa takie kraty, za ktore raczej nikt nie zaglada, a koty moga w spokoju zjesc. Dzisiaj wlasnie tam zostawilam, bo zaden sie przy mnie nie pokazal.
Duża von Focha pisze:itaka pisze:MartaK pisze: Może chociaż jakiś kącik na czas świąt? Bo ja będę musiała wyjechać z Poznania do Łodzi i już drżę co w tym czasie z opieką nad kotami![]()
Ja w święta będę w Poznaniu więc jako dochodząca pomoc mogłabym pomóc.
Jeżeli uda mi się przeprowadzić aktualnych lokatorów łazienki mojej Teściowej, to jakiegoś kociaka prostego w obsłudze chyba uda mi się wziąć
saggi pisze:Edit:
A jak tam akcja z siepomaga.pl ? Robimy coś czy nie? :]
No i ruszamy jakoś akcje ZPT w szkole i budowanie domków =]?
Polanka pisze:Tam sa takie kraty, za ktore raczej nikt nie zaglada, a koty moga w spokoju zjesc. Dzisiaj wlasnie tam zostawilam, bo zaden sie przy mnie nie pokazal.
jerzykowka pisze:Nieco spóźniony raport budowlany![]()
Otóż w sobotę zbudowałyśmy 2 budki, a pracowałyśmy do 17.30. Może dlatego, że byłyśmy we trzy, a po południu dopiero w czwórkę, może dlatego, że wszystkie ścianki budek robiłyśmy z podwójnego styropianu (5+5 czyli 10cm), a może dlatego, że coś innego![]()
![]()
Zdecydowałyśmy się na podwójne ścianki po konsultacjach z doświadczonymi forumowymi budowniczymi budek, mam nadzieję, że się nie gniewacie (bo w związku z tym zostało tylko 6 płyt styropianu).
Ciepłe budowle czekają w rodzinnym domu Petki. Cała reszta materiałów czeka w moim drewnianym garażu i mam nadzieję, że nic się nie zniszczy!!!
Peciu, Polanko, Olko - bardzo Wam dziękuję za żarliwą pracę, za to, że znalazłyście czasNo i cieszę się, że miałam okazję poznać przemiłe, młode kobiety o wielkich sercach!!!
jerzykowka pisze:Myślę, że trzeba pomyśleć o kolejnej turze budowania. Może ktoś jeszcze znajdzie czas i coś wspólnie dorobimy![]()
![]()
Robi się coraz zimniej...
grazyna mizera pisze:Miłe konstruktorki, mam wolny piątek i sobotę. Tylko muszę wykurować się z zapalenia oskrzeli. Znowu mnie dopadło.Tylko jak ja niezmotoryzowana dotrę do Asi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 637 gości