CatAngel pisze:Dziewczyny ile jest czasu tak mniej-więcej (wiem że mało)ale jakoś tak konkretnie
kilka dni....

poza tym, one pewnie nie jedzą... i to zimno!!!!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
CatAngel pisze:Dziewczyny ile jest czasu tak mniej-więcej (wiem że mało)ale jakoś tak konkretnie
zuzzik pisze:zuzia96 pisze:Nie dawajcie kotów samych, przygodnym ludziom, różne były przypadki nawet na forum. Wiem, że sytuacja super pilna, ale lepiej niech pojadą bezpiecznie z kimś zaufanym. A tym bardziej, że zima, pociągi jeżdżą różnie, mogą stać, kto obcy będzie się wtedy kotem przejmował. Może lepiej trasa łączona, ale z kimś znanym, żeby wreszcie były bezpieczne.
no tak.... tylko ten CZAS!!!
zuzia96 pisze:zuzzik pisze:zuzia96 pisze:Nie dawajcie kotów samych, przygodnym ludziom, różne były przypadki nawet na forum. Wiem, że sytuacja super pilna, ale lepiej niech pojadą bezpiecznie z kimś zaufanym. A tym bardziej, że zima, pociągi jeżdżą różnie, mogą stać, kto obcy będzie się wtedy kotem przejmował. Może lepiej trasa łączona, ale z kimś znanym, żeby wreszcie były bezpieczne.
no tak.... tylko ten CZAS!!!
A nie można tych kotek zabrać ze schronu na TDT tylko na czas szukania transportu?
zuzia96 pisze:A nie można tych kotek zabrać ze schronu na TDT tylko na czas szukania transportu?
CatAngel pisze:kolejny nadesłany pomysł![]()
a moze na fb opiszemy sprawe i na transport sie ludzie dołożą i bedzie można kogos wynająć?tak robili inni i ludzie wpłacali
CatAngel pisze:Jedna dziewczyna może ale Świnoujście-Szczecin inna zaś tylko na Łodzi(to jakby ktoś potrzebował po Łodzi dajcie znać)
CatAngel pisze:Wybaczcie że tak wyputuję w jakim one są konkretnie schronieNapisałam do Moniki moze coś poradzi
zuzzik pisze:CatAngel pisze:kolejny nadesłany pomysł![]()
a moze na fb opiszemy sprawe i na transport sie ludzie dołożą i bedzie można kogos wynająć?tak robili inni i ludzie wpłacali
jest to myśl!!!
CatAngel, mogłabyś zmienić tak zdarzenie na fb?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości