OTW- Teo (*) ,Zelda (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 29, 2010 10:15 Re: OTW- T+Z chorują!Ciągle nie jedzą :((B.prosze o kciuki!

ASK@ pisze:Teo sam podjada i pije wodę. Ciężko mu to idzie.W kuwecie marne kropelki zostawia.Ale sa.Z nosa poodpadały strupy i ma rozkrwawiony i bolący.
Zelda podchodzi tylko do jedzenia i wącha.Czasem polize..Nie pije.Grzeje się na kaloryferze teraz.
Cieszy mnie ,że sie przemieszcza po domu.Teo więcej jest aktywny i nawet upominał sie o wypuszczenie z zamkniętego pokoju.
Karmimy nadal.Boję sie zaryzykować. Jak zobaczę,że zjadaja tyle ile nalezy to dopiero przestane.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon lis 29, 2010 10:18 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lis 29, 2010 10:32 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

I po wizycie u weta.Własnie wet zadzwonił by zdać sprawozdanie.
Ogólnie jest zadowolony z ich postepu. Gorączka spadła do 39(nadal mają "dziwne" oczy) brak oznak odwodnienie ale w pyskach masakryczne wżery. Dostały po 2 zastzyki (antybiotyk i coś na pobudzenie łaknienia).Do domu dla każdego naszykował doktorek antybiotyk na jutro i środę.W czawrtek do kontroli.

Nadal musimy karmić gnojki. Włączono lakcid. Sama mogłam o tym pomyśleć :oops: Ale skupiłam sie na inszych sprawach i z głowy mi wyleciało.
Dziś chyba dokupie piersi i przetrę przez sitko.Dodam do conwy.Jak zmienie smak to mzoę lepiej podjedzą.

Wizyta 25 (w tym zastrzyki do domu)
lakcid 13,50
razem 38,50
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lis 29, 2010 10:35 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

ASK@ pisze:I po wizycie u weta.Własnie wet zadzwonił by zdać sprawozdanie.
Ogólnie jest zadowolony z ich postepu. Gorączka spadła do 39(nadal mają "dziwne" oczy) brak oznak odwodnienie ale w pyskach masakryczne wżery. Dostały po 2 zastzyki (antybiotyk i coś na pobudzenie łaknienia).Do domu dla każdego naszykował doktorek antybiotyk na jutro i środę.W czawrtek do kontroli.

Nadal musimy karmić gnojki. Włączono lakcid. Sama mogłam o tym pomyśleć :oops: Ale skupiłam sie na inszych sprawach i z głowy mi wyleciało.
Dziś chyba dokupie piersi i przetrę przez sitko.Dodam do conwy.Jak zmienie smak to mzoę lepiej podjedzą.

Wizyta 25 (w tym zastrzyki do domu)
lakcid 13,50
razem 38,50

:ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
myslę....
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon lis 29, 2010 10:41 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon lis 29, 2010 10:58 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

Asiu, może próbuj każde jedzenie podawać osobno - jak paszcza boli, to jedynie wyraźny smak jest w stanie zachęcić.
Kciuki cały czas. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon lis 29, 2010 11:01 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

Zaglądam z :ok:

I czarnym ogonem w supeł.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon lis 29, 2010 11:16 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

Agneska pisze:Asiu, może próbuj każde jedzenie podawać osobno - jak paszcza boli, to jedynie wyraźny smak jest w stanie zachęcić.
Kciuki cały czas. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Agnieszka w kuchni stoi stół szwedzki :mrgreen: A my jak strażnicy stoimy i pilnujemy by reszta nie wpadła.A to to przyjdzie ,powącha i odchodzi z obrzydzeniem.
Kupiłam dziś kitekata w saszetkach. Moze to!WH nie sprawdził sie.
W sumie mi wszystko jedno co zjedzą byleby zaczęły.

Zelda wzięła raz kawalątek piersi kuraka w pysio i potem wyciągała sobie go łapakmi krztusząc się :evil:
Teo szynkę seniora podskubuje.
Iwi tylko czeka w gotowości by pochłonąć wszystko. Rudzik też (on szynkowy degustator)
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 29, 2010 15:37 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

jestem codziennie :ok: :ok:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon lis 29, 2010 15:39 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

xandra pisze:jestem codziennie :ok: :ok:

dziękuję :lol:

Własnie TŻ dzwonił ,ze Teo wymiotuje.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 29, 2010 22:04 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

Ojoj, Teo!! Ma być lepiej! a nawet już całkiem DOBRZE!!!
Nie zasmucaj Dużych i wszystkich tu Wam kibicujących...
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon lis 29, 2010 22:09 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

Jak wymiotuje, znaczy, że zjadł :twisted: ... może za łapczywie? Moje po wirusówce odpalały na WH sardynkowego, przeznaczonego na łapankę :roll:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon lis 29, 2010 22:13 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

Jak dzieciaki wieczorem?
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon lis 29, 2010 22:28 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

i jak teraz?
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Wto lis 30, 2010 0:15 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

Kciuki ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
http://www.otwock.toz.pl
Oficjalna strona internetowa Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Otwocku. Serdecznie zapraszamy!

AnnaM

Od: Nie wrz 05, 2010 21:32

[poprzednia][następna]