kocurzyca41 pisze:Ko-córeczki mają się dobrze.Dokazują,albo śpią.Apetycik dopisuje.A jak Krecie?
Na zmienę szaleją i śpią. Aktualnie śpią.

Moderator: Estraven
kocurzyca41 pisze:Ko-córeczki mają się dobrze.Dokazują,albo śpią.Apetycik dopisuje.A jak Krecie?
Mała Dzikuska pisze:dune pisze:a mój maż sie teraz boi ze z każdego kawałka odrosnę cała ja i bedzie mnie cała chałupa w kazdym kątku ja![]()
Kochanego ciała nigdy dość!
A jakie to praktyczne. Jeden kawałeczek ugotuje, drugi posprząta, trzeci pójdzie do pracy, czwarty zrobi zakupy... a ostatni będzie leżeć i pachnieć.
OKI pisze:To ja rzutem na taśmę melduję się jeszcze w starym wątku i idę jeść![]()
4:10 bite za kółkiem, 16 km, masakra![]()
![]()
![]()
I kto tu lubi, jak jest zimno?! Mało się nie ugotowałam w bryczce, a przykręcić nie mogłam, bo wycieraczki zamarzały natychmiast![]()
Ja chcę LATO![]()
![]()
kalair pisze:OKI pisze:To ja rzutem na taśmę melduję się jeszcze w starym wątku i idę jeść![]()
![]()
![]()
I kto tu lubi, jak jest zimno?! Mało się nie ugotowałam w bryczce, a przykręcić nie mogłam, bo wycieraczki zamarzały natychmiast![]()
Ja chcę LATO![]()
![]()
Podpisuję się Olguś!!![]()
![]()
Agor-ia pisze:To pokaze jeszcze moja ruda kropcie w jubileuszowym watku
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:To ja rzutem na taśmę melduję się jeszcze w starym wątku i idę jeść![]()
![]()
![]()
Ja chcę LATO![]()
![]()
Podpisuję się Olguś!!![]()
![]()
No, ja myślę![]()
Ciekawe, jakie by były wyniki do samorządów, gdyby wybory były w najbliższy weekend![]()
![]()
![]()
Agor-ia pisze:A dla mnie lato mogloby sie usunac z kalendarza![]()
To pokaze jeszcze moja ruda kropcie w jubileuszowym watku
bubor pisze:Śliczna pannaKropcie tak mają ....
kalair pisze:OKI pisze:Pierwsze zdanie wywaliłam, nie mogłam patrzeć
OKI, koffam Cię!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 155 gości