najmysia pisze:Krzysiek BingoNależy Ci się nagroda - wąsy i broda
Nataszy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
słucham? w którym miejscu?kalair pisze:Super te zdjęcia z kuchni!![]()
![]()
Najmysiu, hmm..no w sumie..jakby tak za ma ło puchata jesteś?![]()
wariatSatyr77 pisze:najmysia pisze:Krzysiek BingoNależy Ci się nagroda - wąsy i broda
Nataszy
Szura pisze:Jak jest stęskniony a spotkamy sie, niespodziewanie przypada do człowieka i dosłownie przylepia sie całym ciałkiem obejmując łapskami.![]()
Miodzio nie kot
najmysia pisze:słucham? w którym miejscu?kalair pisze:Super te zdjęcia z kuchni!![]()
![]()
Najmysiu, hmm..no w sumie..jakby tak za ma ło puchata jesteś?![]()
gdzie widziałąś? Mów natychmiast, bo nie wiem gdzie mam zarastać, a widzisz, że maszynkę i tak oddajękalair pisze:No..tak ogólnie jakby..![]()
Nie zaprzeczaj, widziałam!
najmysia pisze:Nie ma sprawy, ale mam tylko swoją od nóg, może być?
sama napisz, nie widzisz że zajęta jestem? Nie wiem gdzie mam zarastać...Szura pisze:To napisz jeszcze z jakiej okazji było to nadzwyczajne zgromadzenie![]()
![]()
najmysia pisze:Nie ma sprawy, ale mam tylko swoją od nóg, może być?gdzie widziałąś? Mów natychmiast, bo nie wiem gdzie mam zarastać, a widzisz, że maszynkę i tak oddajękalair pisze:No..tak ogólnie jakby..![]()
![]()
![]()
o matko, tego się nie spodziewałam....kalair pisze:najmysia pisze:Nie ma sprawy, ale mam tylko swoją od nóg, może być?gdzie widziałąś? Mów natychmiast, bo nie wiem gdzie mam zarastać, a widzisz, że maszynkę i tak oddajękalair pisze:No..tak ogólnie jakby..![]()
![]()
![]()
Od góry Moniczko, od góry!![]()
Ta yyy..łysawa twarzyczka.. No i po czym Cię głaskać?
![]()
ależ z nią bym nawet nie śmiała rywalizować, a ni o zarost ani o nic innegokalair pisze:No Kochana, nawet nie próbuj rywalizować pod tym względem z Mysią!![]()
![]()
No przykro mi..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 32 gości