Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 29, 2010 21:09 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Nie widzę potrzeby zakładania dwóch wątków - wolę mieć jeden, ale konkretny.

Nie lubię zmian - i nie chcę też żeby miau wyglądało jak coś takiego: http://www.dogomania.pl/forum.php

Afra666, jesteś na forum od niedawna. Ja już prawie trzy lata. Dla mnie jest super i niech tak zostanie. Po co to zmieniać?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lis 29, 2010 21:13 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Po prostu dziwi mnie bałagan na forum, które mogłoby na prawdę być fajnie zrobione.
No ale trudno, ja tam nic nie zmienię, a kłócić mi się nie chce, bo po co. I wiem, że każdy ma prawo do własnego zdania, chociaż mogę go nie rozumieć.
W tym przypadku nie rozumiem, trudno się mówi i żyje się dalej.
Obrazek

Afra666

Od: Śro wrz 01, 2010 11:50

Post » Pon lis 29, 2010 21:18 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Każdy ma swoje zdanie, ale łączy nas jedno - pomoc kotom.

Po co w takim razie to utrudniać?

Ja chcę tylko znaleźć swoim kotom dobre domy. Jedna ma APZS, wieczna alergiczka - druga ma fochy. Gdy będę chciała o coś zapytać, to założę nowy wątek, zamiast napisać w starym. I sądzę, że tak będą robić inni forumowicze. Dopiero wtedy powstanie istny śmietnik...

Cameo

Post » Pon lis 29, 2010 21:19 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

To właśnie dzięki Kotom wiele starych, chorych i umierających w schronach kotów znalazło DT czy DS.
Na Kociarni wiele z nich po prostu by nie doczekało swojej szansy...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon lis 29, 2010 21:28 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Cameo pisze:KOCIARNIA: Użytkownicy przeglądający to forum: Acceptus, aggnieszka, Akima, Catnaperka, edii, hanunia2008, KatjaGda, majka2222, olafen, Sareneczka, suul, zana, zzuzu oraz 19 gości

19 gości - 13 forumowiczów (!)

...

86 gości - 56 forumowczów (!) + jeszcze ukryci...

I co z tego - ci którzy przeglądają koty, robią to w celu odmiennym niż adopcja.
Aleba - nie przejmuj sie, robisz dobrze i było by fajnie, gdyby reszta modów też była łaskawa przestrzegać pewnych zasad, a nie własnego widzimisię.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pon lis 29, 2010 21:35 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Obrazek

edit: to było w odniesieniu do wypowiedzi PcimOlki.
Ostatnio edytowano Pon lis 29, 2010 21:40 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz

Cameo

Post » Pon lis 29, 2010 21:36 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

CoToMa pisze:To właśnie dzięki Kotom wiele starych, chorych i umierających w schronach kotów znalazło DT czy DS.

IMO to nie tak
ponieważ nie jest przestrzegany podział (a przy wydzielaniu podforum Kociarnia padały argumenty, że właśnie Koty toną w wątkach adopcyjnych), mniej osób zagląda na Kociarnię
gdyby podział był przestrzegany od początku, dziś nie byłoby tego problemu.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Pon lis 29, 2010 21:37 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Beliowen pisze:IMO to nie tak
ponieważ nie jest przestrzegany podział (a przy wydzielaniu podforum Kociarnia padały argumenty, że właśnie Koty toną w wątkach adopcyjnych), mniej osób zagląda na Kociarnię

Dobrze mówi, wódki Mu dać ;)
Obrazek

Afra666

Post » Pon lis 29, 2010 22:00 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Afra666 pisze:...
Dobrze mówi, wódki Mu dać ;)

Jej dać. :mrgreen:

PcimOlki

Post » Pon lis 29, 2010 22:05 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Przepraszam :oops:
Obrazek

Afra666

Post » Wto lis 30, 2010 10:41 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Beliowen pisze:
CoToMa pisze:To właśnie dzięki Kotom wiele starych, chorych i umierających w schronach kotów znalazło DT czy DS.

IMO to nie tak
Też mi się tak wydaje. Pamiętam, jak dzwoniących w sprawie adopcji kota, którego już wydałam, kierowałam właśnie na Kociarnię. Początkowo ten podział był chyba raczej przestrzegany, jeśli dobrze pamiętam, bo parę lat już minęło od tamtego czasu ;)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto lis 30, 2010 12:36 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Cameo pisze:Alebo, może Cię urażę tą wypowiedzią, ale co tam - jak nie byłaś modem to było sielsko-anielsko, a teraz to jest po prostu dramat. Mam szczerą nadzieję że prędzej czy później "zlecisz z tego stołka", bo niektórzy forumowicze mają Cię już po dziurki w nosie - Ciebie i tych twoich "rządów".

Alebo, ja nie mam Ciebie po dziurki w nosie, wydaje mi się, że bardzo dobrze radzisz sobie ze swoimi obowiązkami. Dziękuję za "łomot", który otrzymywałam od Ciebie, gdy bezmyślnie wrzucalam zbyt długie bannerki do podpisu :D . Ty traciłaś czas na pewnie setne PW danego dnia, żeby m.in. mnie o tym poinformować. A to ja sama powinnam o tym pomyśleć :oops: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lis 30, 2010 13:54 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Kicorek pisze:
Beliowen pisze:

IMO to nie tak
Też mi się tak wydaje. Pamiętam, jak dzwoniących w sprawie adopcji kota, którego już wydałam, kierowałam właśnie na Kociarnię. Początkowo ten podział był chyba raczej przestrzegany, jeśli dobrze pamiętam, bo parę lat już minęło od tamtego czasu ;)

Na początku była jedna fundacja, która konsekwentnie ignorowała wydzielenie podforum Kociarnia - nie prowadząc wątku zbiorczego, tylko oddzielne wątki adopcyjno-informacyjne dla każdego ratowanego kota prawie
potem przez pewien czas jeszcze były właśnie wątki zbiorcze różnych DT na Kotach, a wątki adopcyjne konkretnych kotów na Kociarni
a później już zaczęło się mieszać - najpierw jeszcze zakładane na Kotach wątki adopcyjne miały w pierwszym poście przeprosiny i apel, żeby modzi choć przez chwilę pozwolili wątkowi pobyć na Kotach, ale to się skończyło i oba podfora się wymieszały
pewnie nie bez znaczenia było też spamowanie i seryjne podnoszenie wątków na Kociarni przez niektóre osoby
to, jak sądzę, zniechęciło wiele osób do odwiedzania Kociarni
ale to nie powód, żeby ją likwidować i scalać z Kotami, IMO.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Wto lis 30, 2010 22:24 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Beliowen pisze:....

Dokładnie. Myślę, że można by posunąć się dalej i wydzielić z Kotów tasiemcowe wątki rezydentów na osobne podforum.

PcimOlki

Post » Śro gru 01, 2010 0:07 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

PcimOlki pisze:
Beliowen pisze:....

Dokładnie. Myślę, że można by posunąć się dalej i wydzielić z Kotów tasiemcowe wątki rezydentów na osobne podforum.

o! widzę, że ktoś mnie wysłuchał. miałabym gdzie wtedy rozwinąć skrzydła :) no i pewnie masa innych nieśmiało zaczynających przygodę z miau kociarzy. a wątki starych bywalców forum byłyby swoistymi podręcznikami :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

[poprzednia][następna]