Przybłąkał się młody kocurek. Piaseczno/Zalesie Dolne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 29, 2010 16:57 Przybłąkał się młody kocurek. Piaseczno/Zalesie Dolne

Witam
W okolicach Piaseczno/Zalesie Dolne przy ul. Batorego przybłąkał się młody kot (kocurek). Jest bardzo oswojony, na oko ma max 6-8 miesięcy lub młodszy. Umaszczenie czarno-białe z przewagą czarnego, żółte cudowne oczy.

Zresztą poniżej zdjęcia:

Obrazek
Obrazek

Jako że pogoda jest paskudna, to kotka biorę puki co na przechowanie, ale jeżeli to czyjś to prosił bym o zgłoszenie się, ja mam już 4 dorosłe koty i raczej dość ciężko mi by było przygarnąć piątego :(
Kontakt na forum lub na email lm@l.pl.
Serdecznie Pozdrawiam
Piaseczno/Zalesie Dolne

chemik512

Od: Śro maja 06, 2009 19:16

Post » Pon lis 29, 2010 17:25 Re: Przybłąkał się młody kocurek. Piaseczno/Zalesie Dolne

Chemik poszperaj na Kotach-jakiś Pan szukał kocurka czarno-białego,bo poprzedni nie żyje!
Też mam 4 rezydentów i chyba bedzie 5-ty,bo domku dla Nadii nie ma! :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 29, 2010 18:05 Re: Przybłąkał się młody kocurek. Piaseczno/Zalesie Dolne

kropkaXL pisze:Chemik poszperaj na Kotach-jakiś Pan szukał kocurka czarno-białego,bo poprzedni nie żyje!
Też mam 4 rezydentów i chyba bedzie 5-ty,bo domku dla Nadii nie ma! :(

Dzięki za info, na razie poczekam, może komuś po prostu zwiał. Pewna alternatywa jeśli nikt się nie zgłosi też jest w zanadrzu. Ja dla swoich specjalnie nie szukałem nawet domku :) Nie naddawał bym się na prowadzenie domu dla tymczasów bo by chyba wszystkie koty zostały u mnie ;).
Piaseczno/Zalesie Dolne

chemik512

Od: Śro maja 06, 2009 19:16