~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 05, 2010 22:44 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Jestem ciekawa jak to bedzie, jak ona podrosnie. Czy Eda zostanie z nia w poblizu i bedzie dalej uwazac? Jak myslicie?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob lis 06, 2010 7:38 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

SecretFire pisze:Jestem ciekawa jak to bedzie, jak ona podrosnie. Czy Eda zostanie z nia w poblizu i bedzie dalej uwazac? Jak myslicie?

Myślę, że tak. Juniorowi do tej chwili matkuje, a wielkiego Leona cały czas myje (pomimo, że Leon przydzedł jako dorosły kot).

No to kojec tak naprawdę mogę złożyć :roll:
Czesia tylko w nim je... I za nic nie można jej utrzymać w nim chwili dłużej. Po jedzeniu trzeba się wymyć i pospać, no to hoop z kojca i buch do łóżka, na poduszkę :wink:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Nie lis 07, 2010 8:34 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Czesia się rozkręca na całego.

Szaleje straszliwie, jest jej pełno wszędzie :mrgreen:
To taki mały Gnojec z wielkim żołądkiem i jeszcze większym ADHD. Śmiesznie gania po chałupie - widać taki tłuściutki tyłeczek, podniesiony ogonek i kicające śmiesznie łaputki. Jest bardzo odważna do moich kotów, sama zaczepia, wisi im na ogonach, podgryza po łapach, próbuje popodgryzać gardła :mrgreen:
Z kojca oczywiście, nie korzysta,

Dulencja

Post » Nie lis 07, 2010 18:11 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

To go zloz, bedzie wiecej miejsca do biegania. Wyrosnie z tego bebisiowego tluszczu. Teraz zbiera energie na zime :-)

SecretFire

Post » Pon lis 08, 2010 13:30 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

SecretFire pisze:Wyrosnie z tego bebisiowego tluszczu. Teraz zbiera energie na zime :-)

Ech, szkoda, że wyrośnie, bo widok tłuściutkiego tyłeczka, sterczącego ogonka i kicających łapek jest naprawdę rozkoszny :1luvu: :1luvu:

Czesiula-Spryciula wczoraj szalała cały dzień, w nocy przytuliła się do Edy, na drugiej poduszce i tak spały dziewczyny, prawie do rana, bo tak ok. 5 Czesi się przypomniało, że już czas na śniadanie. Rozpoczeła poszukiwania i wlazła mi na głowę i przyssała się do ucha, co mnie definitywnie obudziło. No to napełniłam Czesiową michę, a jak Czesia dostała to i reszta stada się stawiła do misek i tak rozpoczął się nasz dzień. Czesia oczywiście później poszła spać, ja już zasnąć nie mogłam :twisted:

Dulencja

Post » Pon lis 08, 2010 13:34 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Jak sie kiedys znajde znowu w Polsce, to chce do Pabianic jechac na odwiedziny, to moze i do Czesi bym wpadla. Do Ciebie nie, tylko do Czesi i Edy :-)
Rob jak najwiecej zdjec, bo ten czas naprawde za szybko mija.
Ona teraz juz na stale u Ciebie zostanie?

SecretFire

Post » Pon lis 08, 2010 13:45 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Na razie jestem DT 8)

Z czego, oczywiście, wszyscy się uśmieją :roll:

Nie do mnie?? Buuuu, no to muszę szybko uczyć Edą i Czesię robić kawę i piec ciasto :twisted:

Dulencja

Post » Pon lis 08, 2010 14:09 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

No wiesz, tak wpraszac sie to jest nie ladnie. A jak by nawet, to ja ze swoim zaopatrzeniem jezdze. Tylko kurcze nie mam sie kiedy wybrac. Pisze stale nowe CV i czekam na odpowiedzi, tak ze trudno sie daleko ruszyc, a jednak 1000 km do Brodnicy bym miala do pokonania.
Mi tez sie cos zdaje, ze szybko mozna z DT na DS sie zmienic...

SecretFire

Post » Pon lis 08, 2010 22:22 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

SecretFire pisze:No wiesz, tak wpraszac sie to jest nie ladnie. A jak by nawet, to ja ze swoim zaopatrzeniem jezdze. Tylko kurcze nie mam sie kiedy wybrac. Pisze stale nowe CV i czekam na odpowiedzi, tak ze trudno sie daleko ruszyc, a jednak 1000 km do Brodnicy bym miala do pokonania.
Mi tez sie cos zdaje, ze szybko mozna z DT na DS sie zmienic...

eee, tam :mrgreen:

Czesia dostała kurczaczka na kolację. Zjadła podwójną porcję 8O 8O

Teraz spala, uprawiając zapasy z Edą :mrgreen:

Dulencja

Post » Wto lis 09, 2010 9:43 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Przygody kotki Czesi i mamusi Edy... Te dwie to serca porywaja w biegu.
Chciala bym wiedziec, gdzie Chesia to wszystko pakuje. Widok tez pupci sie chwiejacej pewnie jest boski.

SecretFire

Post » Pt lis 26, 2010 9:17 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Hey Dulencja, zaniedbalam odzwiedzanie. Jak cie mala urwiska czuje? Rosnie ladnie? I co z Eda, matkuje dalej?
:1luvu:

SecretFire

Post » Pon lis 29, 2010 10:12 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Tu też zaglądam w poszukiwaniu Dulencji .... :roll:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon lis 29, 2010 12:25 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Dobrze, ze cos napisalas Myszenka, bo mi watek uciekl a strasznie mocno o Czesi myslalam w ostatnim tygodniu.

SecretFire

Post » Nie gru 05, 2010 15:55 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

SecretFire pisze:Dobrze, ze cos napisalas Myszenka, bo mi watek uciekl a strasznie mocno o Czesi myslalam w ostatnim tygodniu.

No, ja napisałam, ale Magda ani słowa :|
Jakoś nie wierzę, że to tylko brak netu.
Madzia, odezwij się, bo się martwimy ...... :|
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Nie gru 05, 2010 19:42 Re: ~~~Czesław blue~~~ślepaczek już w DT u Dulencji~~~

Myslisz, ze cos sie stalo? Toc chyba nie, bo napewno by napisala. Moze po prostu brak czasu.

SecretFire

[poprzednia][następna]