Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
joluka pisze:na razie Makary co chwilę wymyśla coś nowego.... - chyba właśnie dlatego, żeby się nie wyprowadzać....![]()
![]()
przeziębieniowo już raczej całkiem OK, ale od wczoraj trzepie głową i kuli prawe ucho, drapie się też w nie zawzięcie - na oko jest czyste, żadnych świerzbowych atrakcji, ale gdy przetarłam wacikiem pojawiła się na waciku krew...![]()
- muszę dzisiaj poprosić w lecznicy o sprawdzenie tego... (nie ma dzisiaj mojej wetki... - jak na złość....
)
ostatnio Makary ważony był w lecznicy w piątek - ważył wówczas 5350 g - czyli od przyjazdu przybrał 350 g.... - nie jest to rewelacyjny wynik jak na dwa tygodnie pobytu....![]()
![]()
![]()
joluka pisze:na razie Makary co chwilę wymyśla coś nowego.... - chyba właśnie dlatego, żeby się nie wyprowadzać....![]()
![]()
przeziębieniowo już raczej całkiem OK, ale od wczoraj trzepie głową i kuli prawe ucho, drapie się też w nie zawzięcie - na oko jest czyste, żadnych świerzbowych atrakcji, ale gdy przetarłam wacikiem pojawiła się na waciku krew...![]()
- muszę dzisiaj poprosić w lecznicy o sprawdzenie tego... (nie ma dzisiaj mojej wetki... - jak na złość....
)
ostatnio Makary ważony był w lecznicy w piątek - ważył wówczas 5350 g - czyli od przyjazdu przybrał 350 g.... - nie jest to rewelacyjny wynik jak na dwa tygodnie pobytu....![]()
![]()
![]()
Szalony Kot pisze:To może być kwestia robienia porządków, koniec końców Kociarnia to koty do adopcji.
magdaradek pisze:chyba ostatnio taki problem miała też np. Cameo, że wątek został przeniesiony bez jej wiedzy.
trzeba to zgłosić do modów.
a co u Makarego?????????????????
jerzykowka pisze:Joluka, przykro mi bardzo, że taka smutna okazja sprowadziła Cię do mojego miasta...
Mam nadzieję, że teraz już tylko wesołe podróże przed Tobą, może wkrótce znowu do Poznania![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 130 gości