Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 28, 2010 20:16 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

babajaga pisze: Wiesz Shiro, że jestem po twojej stronie ale Rudiś nie może myć się sam "nawzajem" :roll:

Wiesz babajago, że ja dojrzewam? Ale teraz nie mogę.....no.....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lis 28, 2010 20:17 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

shira3 pisze:
babajaga pisze: Wiesz Shiro, że jestem po twojej stronie ale Rudiś nie może myć się sam "nawzajem" :roll:

Wiesz babajago, że ja dojrzewam? Ale teraz nie mogę.....

Oooo, to tak, jak ja :oops:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie lis 28, 2010 21:35 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Przyjdzie czas bedzie rada. I Wy sie dokocicie. Jak pisalam CV tez mi towarzyszli na biurku.
Teraz zbieram sie do lozka. Moj brat mnie troche wkurza, ale we wtorek mi auto moze podreperuje, tak ze musze byc "kochana".
Zegnajcie do jutra rana. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon lis 29, 2010 9:09 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Dokocenie nie oznacza niestety automatycznie wspólnego mycia :roll: Moje czasem się lizną, a później przez kilka minut plują z obrzydzeniem :lol:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon lis 29, 2010 12:15 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

No nie macie nic szacunku dla starszych :evil:
Żeby takiego przyspieszenia dostac - Ufffff :twisted:

Twoje "dzieciątka" Secret cudne i zadbane. Ile tam gadżetów 8O
Chyba cały dom kotom podporządkowałaś? :wink:

Wagę dostałam od mojej Mam na gwiazdkę dwa lata temu :evil:
Obrasta mchem w pawlaczu :mrgreen:

Mąż mojej koleżanki idąc kiedyś plażą w te słowa sie odezwał widząc szkieletora opalajacego silikonowe cyce:
To musi być bolesne :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon lis 29, 2010 12:19 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Dzien dobry Wam. Bardzo spozniona jestem, ale dzien dzis sie i tak dziwnie zaczal, tak ze to nie przeszkadza. Snieg u nas teraz wali na calego i ja sie martwie, jak do domu dojade. Pewnie bedzie masakra na ulicach, bo zima przychodzi zawsze znienacka tak samo jak Boze Narodzenie...

SecretFire

Post » Pon lis 29, 2010 15:59 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

U nas jeszcze nie pada, ale wiadomości z południa kraju są nieciekawe... Uważajcie na siebie!

mmk

Post » Pon lis 29, 2010 19:11 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Tata mi akurat mowil, ze w Wa-wie tak strasznie, ze az tramwaje wykolejone. Prawda? Boze, co sie znowu dzieje?!
Az strach. Do domu wracalam i auto sie slizgalo caly czas. Snieg dalej pada a juz jest okolo 20 cm, bo od rana pada bez przerwy. Jutro bedzie slizgawica jak potrzeba i ciekawe jak do pracy dojade. Na lacza mi sie nie che... przeszlo 7 kilosow w taka pogode pod gorke mi sie nie widzi.

SecretFire

Post » Pon lis 29, 2010 19:59 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

O wykolejonym tramwaju nie słyszałam, ale większe miasta w zasadzie stoją. W nocy ma dalej padać...

mmk

Post » Pon lis 29, 2010 21:26 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Wreszcie zima poszła sobie w Wasze strony haha. U nas sniegu jak na lekarstwo, ale mrozik zaczyna łapać. Nie wspomnę, że opony nie wymienione. Jutro pewnie pójdę na nogach, bo jak przymrozi tą breję, to będzie lodowisko. A córka dzwoniła, że w Łodzi śniegu na metr, tramwaje nie kursują, a autobusy tylko co niektóre. Bus dziś do Krakowa jechał z Krosna tj. jakieś 260 km od 7.30 do 14.30 8O zawsze pokonuje ta trasę w 2,5 do 3 godziny.
Ale mówili w TV, że u naszych zachodnich przyjaciół też nieźle nawaliło :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lis 30, 2010 8:27 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

W jakie nasze strony, kochana? Toć u nas zima co roku :evil: Takie są uroki gór

jozefina1970

Post » Wto lis 30, 2010 8:36 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Eeee tam, spadło tylko kilka centymetrów a od rana słońce świeci :mrgreen: Liczyłam na więcej śniegu :wink:

mmk

Post » Wto lis 30, 2010 8:48 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

U mnie pogoda jak najbardziej gruzińska :evil:
Ale śniegu mało :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lis 30, 2010 8:50 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Szczęściara :-) Nienawidzę śniegu, no, chyba, że w domu siedzę :-)

jozefina1970

Post » Wto lis 30, 2010 8:57 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Witam Was.

Dopiero co zobaczylam poprzedni post od Ciebie AYO... Wiesz, tak przy winku sie stukalo w sobote, ale to glupoty i zdjecia, tak ze szybko idzie przeleciec.
Dziekuje, futerka dostaja papu i sa ladnie czesane, uszu im nie czyszcze i pazurkow nie obcinam, ale za to strasznie kocham. Moze dlatego u mnie wyglada jak w krainie zooologicznego... Jak beda kochane, to dostana jeszcze pare zabawek edukacyjnych, bo mi w schronisku powiedziano, ze Lilly moze tez z nudow sobie te lapki lizac. Bawie sie z gadzina codziennie, ale moze jednal za malo.

Jazda do pracy dzis byla dosc slizga, ale duzo ludzi chcialo zime, tak jak wiele chce zawsze lato. Mi to nie przeszkadza, ale te biedne zwierzaki musza marznac. Musze moich chlopakow do tego namowic, zeby mi przed biurem na drzewo pozawieszali karme dla ptaszkow. To beda przylatywac i ja bede miala widoki :-)

SecretFire

[poprzednia][następna]