A nie widziałyście nigdy w zoo małp bawiących się tak samo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Chłopak poznaje swoje ciało.
Jest żądny wiedzy.
A że mało kuma...no cóż...
Jak powiedziała CC - pochodzi prawdopodobnie ze związku kazirodczego - to i myślenie mu szwankuje...
Annaa pisze:Oj też zaraz robicie z Karmelka zboczeńca i przygłupa![]()
![]()
A nie widziałyście nigdy w zoo małp bawiących się tak samo
selene00 pisze:Annaa pisze:Oj też zaraz robicie z Karmelka zboczeńca i przygłupa![]()
![]()
A nie widziałyście nigdy w zoo małp bawiących się tak samo![]()
![]()
niekoniecznie w zoo i niekoniecznie małp.
![]()
Duszek686 pisze:No i kto tu jest zbereźnik...
selene00 pisze:Annaa pisze:Oj też zaraz robicie z Karmelka zboczeńca i przygłupa![]()
![]()
A nie widziałyście nigdy w zoo małp bawiących się tak samo![]()
![]()
niekoniecznie w zoo i niekoniecznie małp.
![]()
![]()
![]()
![]()
...choć o inteligencji tych "niemałp" to zbyt dobrze nie świadczy![]()
![]()
Duszek686 pisze:I tak naprawdę ( sama nie wierzę, że to piszę) mógłby trochę przytyć...
![]()
Fajnie Ci, Niki tylko galaretkę wylizuje...Duszek686 pisze:Dziś Koty dostaną na kolację Felixa, którego uwielbiają![]()
Duszek686 pisze:Dzisiaj jestem cała happy, że udało mi się dotrzeć autem do domu na 7-letnich, letnich, prawie łysych oponach...![]()
Matko, to na kt. Ty tam poszłaś? Na 4?Duszek686 pisze:Dziś wychodząc po 12 godzinach z pracy...
Szczęściara, ale i ryzykantkaDuszek686 pisze:Koła obracały się w miejscu, a auteczko jeździło ... trochę w prawo... trochę w lewo... ale do przodu.. nie bardzo... Jak w końcu "załapało" to tylko się modliłam, żebym nie musiała hamować...( wracałam uliczkami osiedlowymi ) Bo jakbym zahamowała w tych zaspach - to pewnie stałabym tam do odwilży...![]()