Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 27, 2010 15:49 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Próbowałam, znaczy TeŻet próbował druknąć ogłoszenia, ale jak się je drukuje na A4 to nieczytelne!
Proszę podrzucić mi na maila, wydrukujemy w poniedziałek.

P.S. Napisałam w pewne miejsce, nijak nie wiem co z tego będzie.
(nie dom, a pomoc - żeby nadziei nie robić)
najszczesliwsza

Post » Sob lis 27, 2010 16:15 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Ja kopiuję obrazek i wklejam do worda. Powiększam na całą kartkę, a czcionkę jak nieczytelna można zmienić na inną.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lis 27, 2010 20:45 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Kotki mają miejsce na sterylkę 6. grudnia. Zapytamy o guzek, ale moim zdaniem to dla kotki za dużo na raz. Usunięcie listwy mlecznej to spory zabieg. Poza tym na pewno trzeba potem chodzić na kontrolę, antybiotyk i zmianę opatrunku, bo różnie się to goi.
AnielkaG

Post » Nie lis 28, 2010 9:57 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Najszczesliwsza - miałaś rację niestety. Nie odezwała się. A miałam cichą nadzieję, że chociaż rozjaśni się sprawa która była sterylizowana. Beszczelna jest po prostu. Gdy do niej zadzwwoniłam i mówię skąd jestem i czego chciałabym się dowiedzieć o kotkach to usłyszałam pytanie: "jakie kotki?" K......wa!!!! Szlag mnie trafił. To ona "wpakowała" mnie w Sonie, że tak to nazwę a teraz ma dosłownie wszystko w nosie. Nie zrobił na nią żadnego znaczenia fakt, że Zosia ma guza, ktorego trzeba usunąć. Zero reakcji po prostu. Nie omieszkam w jej sprawie czegoś zrobić bo podejrzewam, że nie tylko ja zostałam w ten sposób wyrolowana.
Potwierdzam słowa AnielkiG. Dziewczyny jadą do stolicy na zabiegi 6 grudnia, a odbiorę je 15. Nie wiem czy to dobre zostawiać je na ponad tydzień w obcym miejscu, ale ja w grudniu z racji pracy nie będę miała czasu na doglądanie kotek w trakcie rekonwalescencji niestety i to będzie najlepsze wyjście. Mam nadzieję, że jakoś to dziewczyny zniosą.
magdajedral

Post » Nie lis 28, 2010 11:17 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

viewtopic.php?f=20&t=120721&p=6727062#p6727062

Serdecznie zapraszam na bazarek zrobiony przez Marzenia11 :1luvu: :1luvu:

Troszkę się zmieniło, ale kasa i tak potrzebna. Sterylki pewno będą bezpłatne w koterii, ale guzek już raczej nie. Tym bardziej, że trzeba też sprawdzić czy oby na pewno nie były już sterylizowane, a to kosztuje tak jak pisała smarti.

Więc zapraszam do zakupów.
magdajedral

Post » Nie lis 28, 2010 11:20 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Obrazek Jak można się tak po prostu wypiąć na wszystko :evil: O ile wiem, pamięci sie przy tej chorobie nie traci :evil:
Niech dziewczyny jadą .

jasdor

Post » Nie lis 28, 2010 11:39 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

magdajedral pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=120721&p=6727062#p6727062

Serdecznie zapraszam na bazarek zrobiony przez Marzenia11 :1luvu: :1luvu:

Troszkę się zmieniło, ale kasa i tak potrzebna. Sterylki pewno będą bezpłatne w koterii, ale guzek już raczej nie. Tym bardziej, że trzeba też sprawdzić czy oby na pewno nie były już sterylizowane, a to kosztuje tak jak pisała smarti.

Więc zapraszam do zakupów.

O , własnie miałam podlinkować bazarek tylko szukałam wątku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lis 28, 2010 11:44 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Marzenia11 jesteś nieoceniona. OGROMNIASTE DZIĘKUJĘ I UKŁON W TWOJĄ STRONĘ PRZESYŁAM
magdajedral

Post » Nie lis 28, 2010 12:14 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

magdajedral pisze:Marzenia11 jesteś nieoceniona. OGROMNIASTE DZIĘKUJĘ I UKŁON W TWOJĄ STRONĘ PRZESYŁAM

Powodzenia!! Pamietajcie o swoim bazarku :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lis 28, 2010 13:33 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

UDAŁO SIĘ!

FUNDUSZ ONKOLOGICZNY IM. MAZURKI POMOŻE!!!

Magda musi tylko wszystko dogadać do końca z Kinya

:piwa:
najszczesliwsza

Post » Nie lis 28, 2010 13:38 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

:1luvu:
1luvu: :1luvu: :1luvu:
Magda widzisz jak wszystko się układa, tylko trzeba było wątkiem WSTRZĄSNĄĆ :!: no niestey tak trzeba zawsze robić jak cisza zapada :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie lis 28, 2010 14:30 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Mazurka biedna :( Ktoś umiera, żeby żyć mógł ktoś :ok:

jasdor

Post » Nie lis 28, 2010 15:01 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

jasdor pisze:Mazurka biedna :( Ktoś umiera, żeby żyć mógł ktoś :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Mazurka była i nadal jest cudnym i wyjątkowym kotem :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie lis 28, 2010 15:08 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

Wątek Mazurki czytałam od początku i mam ją cały czas w pamięci :1luvu: Wierzę, że pomoże Zosieńce przejść zabieg i rekonwalescencję.

Odezwę do Kinya i wszystko uzgodnimy. Jak już będę wiedziała co i jak dam znać.
Ponieważ maja już zaklepane sterylki w koterii na 6 grudnia to przy tym zostaniemy, najwyżej zapłaci się za sprawdzenie czy już oby nie były sterylizowane (po to też jest bazarek). Z fundacją ustalę kwestię usunięcia guza jeśli w koterii się nie uda.
Czy uważacie, że to rozsądne wyjście z sytuacji? Nie mam żadnego doświadczenia w leczeniu zwierząt, DT miałam być tylko na krótki czas do wczesnej jesieni i dlatego bardzo proszę o wszelkie rady.
magdajedral

Post » Nie lis 28, 2010 19:06 Re: Dwie kotki szukają DS,usunięcie guzka,sterylka,brak kasy!

A tymczasem zapraszam na bazarek

viewtopic.php?f=20&t=120721&p=6727062#p6727062
magdajedral

[poprzednia][następna]