PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 21:16 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

My tez mozemy tylko robic, co jest w ramach mozliwosci. Ja potrzebuje nowe spodnie na zime, bo dupsko nie chce schudnac do starych, a mam zle sumienie i nie kupuje. Wole prac i nosic, bo kotki potrzebuja... Wiem, troche przesadzam, ale taka juz jestem.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro lis 24, 2010 22:19 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

domku gdzie jesteś??? już spadł śnieg... :(
Obrazek
Obrazek

MariolaK

Od: Śro wrz 29, 2010 21:45

Post » Śro lis 24, 2010 22:24 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

U nas tez juz zaczelo dzis padac. Mroz idzie.

Dobranoc

SecretFire

Post » Śro lis 24, 2010 23:05 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

SecretFire pisze:My tez mozemy tylko robic, co jest w ramach mozliwosci. Ja potrzebuje nowe spodnie na zime, bo dupsko nie chce schudnac do starych, a mam zle sumienie i nie kupuje. Wole prac i nosic, bo kotki potrzebuja... Wiem, troche przesadzam, ale taka juz jestem.

Nie, nie przesadzasz... myślę podobnie.
Dwa dni temu mój 24-ro letni kuzyn z Anglii zapytał się mnie gdzie kupuję ubrania (w sensie marki, sklepu) a ja odpowiedziałam, że mam ważniejsze wydatki niż kupowanie ciuchów.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro lis 24, 2010 23:15 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

qrcze jest tak zimno noooo
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw lis 25, 2010 1:38 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

gdzie ten domek dla kici???
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 25, 2010 10:06 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Widzicie ja codziennie? Ma jakas skryjowke?
Nie idzie beztrosko siedziec w domu, jak tyle czeka na pomoc.

Zeby mi tak z ubraniami szlo, jak z jedzeniem... Ale w sumie moja lodowka i tak wiecznie pusta.

SecretFire

Post » Czw lis 25, 2010 15:28 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Ona przychodzi zazwyczaj jak już się zrobi ciemno i jest do rana w sumie, a tak to chyba gdzieś ma jakąś kryjówkę. Ale myślę, że je tylko u mnie bo zawsze jest wygłodniała jak przychodzi. Kurde gdzie ten domek???? :(
Obrazek
Obrazek

MariolaK

Post » Czw lis 25, 2010 15:31 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Mariola a Ty jej nie możesz postawić na ogródku jakiejś budki na zimę?

ja u Rodziców na ogrodku 3 takie budki postawilam i już 4 lata są zamieszkane przez te same kicie i kicie sobie baaaardzo chwalą :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lis 25, 2010 15:39 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Myślałam nad tym, ale nie wiem czy to się sprawdzi, bo ona w ciągu dnia przebywa w takim gospodarstwie, gzie nikt się nią kompletnie nie interesuje i gdzie nike nie daje jej jeść. U mnie jest nie zawsze, nie codziennie, więc ciężko mi stwierdzić co się z nią dokładnie dzieje gdy jej nie ma u mnie. W takiej sytuacji taki domek to nie jest dobre rozwiązanie bo ona raz przychodzi a raz nie. Oczywiście ja jej udostępniam pomieszczenie z narzędziami itp, do którego sobie wchodzi jeśli ma ochotę ale to się zdarza rzadko, nawet ostatnio ją zapraszałam z Moriskiem do domu ale nie chciała, bała się. Ona potrzebuje normalnego, kochającego domu.
Obrazek
Obrazek

MariolaK

Post » Czw lis 25, 2010 15:47 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Po prostu sprobuj. Siana naloz i kocyk, to zobaczysz, czy sie sprawdzi. :-)

SecretFire

Post » Pt lis 26, 2010 1:25 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Mariolka a ja uważam ,ze swojego dosw z kiciam, że one przychodzą tu gdzie potrzebują-niestety interesowne są...

czyli jeśli nie przychodzi zawsze do Ciebie na michę to znaczy że ma gdzie indziej...
jesli nie przychodzi się przespać tzn ze ma gdzieś spanko..
jedyna metoda to ją przekupić-mieć cos lepszego,lepsze posłanko,więcej michy,więcej miziania....minie kilka dni i się skusi...one cwaniary interesowne są jak cholera :mrgreen: :D .

smarti

Post » Pt lis 26, 2010 7:41 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Dzien dobry Wam.

Zwierzak jakos zawsze sobie poszuka swoje miejsce. Jak nie, to wprosi sie po prostu.

SecretFire

Post » Sob lis 27, 2010 19:13 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

GDZIE JESTEŚ DOMKU???
Obrazek
Obrazek

MariolaK

Post » Sob lis 27, 2010 19:15 Re: PRZEMILUTKA KICIA SZUKA DOMKU! JEST W TARAPATACH!!! PILNE!!!

Nadal cisza? :-( Nie ladnie. Musi ktos trafic, kto ja od razu pokocha.

SecretFire

[poprzednia][następna]