Łaciatek już w DS u Prue!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 27, 2010 16:14 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob lis 27, 2010 18:12 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

Bardzo się cieszę :D Twoja Mama Zołziku ratuje Łaciatkowi życie :1luvu: A może pokocha go i nie odda :?: :)
Ale - nie, nawet gdyby miałby być to tymczas to i tak jest wspaniale :twisted:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob lis 27, 2010 18:32 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

Cos mi sie zdaje, ze pokocha. Jak jest samotna, to po krotkim czasie zauwazy, jak Laciatek do niej bedzie sie przytulal i na nia czekal i wital, jak wroci z kads. Fajnie :-)

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob lis 27, 2010 18:39 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

:1luvu:
też sie cieszę

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob lis 27, 2010 18:50 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

SecretFire pisze:Cos mi sie zdaje, ze pokocha. Jak jest samotna, to po krotkim czasie zauwazy, jak Laciatek do niej bedzie sie przytulal i na nia czekal i wital, jak wroci z kads. Fajnie :-)

wiesz sama nie znaczy samotna... ona sobie ceni swoją wolność... przyzwyczaiła się do niej... ja byłam w szoku, że zgodziła się na tymczas... no ale zobaczymy... a nóż się uda...

Uśmiecham się też ładnie do kociej skarbonki - pomóżcie cioteczki!!
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Sob lis 27, 2010 18:51 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

:mrgreen: no to na skarbonke zapraszam prosić :kotek: zeby dyrka nasza wiedziała :ryk:
krynia08

Post » Sob lis 27, 2010 18:57 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

No to wieści :mrgreen:
Kocurro jest CUDO, BOSKI i wogóle!
Juz sie rozgoscil :) Ide dalej obserwowac
Kocisko ugniatajace :)
Jest oooooogromny! Wazy 4kg ale dawno nie widzialam tak duzego kota!

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Sob lis 27, 2010 19:00 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

molly88 pisze:No to wieści :mrgreen:
Kocurro jest CUDO, BOSKI i wogóle!
Juz sie rozgoscil :) Ide dalej obserwowac
Kocisko ugniatajace :)
Jest oooooogromny! Wazy 4kg ale dawno nie widzialam tak duzego kota!

Super! Zawsze marzyłam o takim ugniataczu. Stanęło na tym, że mam kotkę dzikuskę, która po 3 miesiącach u mnie dopiero zaczyna się przekonywać, że głaskanie nie boli i jej 2,5 miesięcznego synalka, który jakiś czas temu odkrył, że ma zęby i pzazury i niczego innego do zabawy nie używa...

fajnie, że taki duży miziak jest!! Już się nie mogę doczekać kiedy będzie do odbioru! Mieszkam 10 min od matuli więc coś czuję, że będę codziennym gościem u miziaka :)

Może jakieś fotki??

Zołzik

Post » Sob lis 27, 2010 19:06 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

Dziewczyny jesteście WIELKIE :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dopiero teraz wróciłam do domu i zajrzałam ale już od Molly wszystko telefonicznie wiedziałam :1luvu: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Sob lis 27, 2010 19:12 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

słuchajcie, dostałam PW że kotek jest bardzo podobny do kotka który został wyadoptowany z wrocławskiej fundacji
i podobno zaginął 8O 8O 8O Muszę to sprawdzić ale na razie nikt telefonu nie odbiera :roll:
Kotek jest dość popularnej urody - ja mam jego kopię w domu :wink: mi znam conajmniej 2 prawie identycznie.... więc się nie łudzę...
ale sprawdzić to trzeba :ok:

Agness78

Post » Sob lis 27, 2010 19:13 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

molly potrzebuję jeszcze parę informacji:

- czy kotek jest kuwetkowy?
- czy je suchą karmę?
- czy podczas wizyty u weta określił on wiek, czy zostajemy przy tym, że ma 1-1,5 roku?
- czy przed kastracją będzie odrobaczony?

to chyba tyle najważniejsze :)

Zołzik

Post » Sob lis 27, 2010 19:18 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

Agness78 pisze:słuchajcie, dostałam PW że kotek jest bardzo podobny do kotka który został wyadoptowany z wrocławskiej fundacji
i podobno zaginął 8O 8O 8O Muszę to sprawdzić ale na razie nikt telefonu nie odbiera :roll:
Kotek jest dość popularnej urody - ja mam jego kopię w domu :wink: mi znam conajmniej 2 prawie identycznie.... więc się nie łudzę...

Daj znać jak coś będziesz wiedzieć! Ale faktycznie takich kotów jest sporo... no, ale trzymam kciuki.

Zołzik

Post » Sob lis 27, 2010 19:19 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

Zołzik pisze:
Agness78 pisze:słuchajcie, dostałam PW że kotek jest bardzo podobny do kotka który został wyadoptowany z wrocławskiej fundacji

Daj znać jak coś będziesz wiedzieć! Ale faktycznie takich kotów jest sporo... no, ale trzymam kciuki.

Jak tylko coś ustalę natychmiast dam znać :ok:

Agness78

Post » Sob lis 27, 2010 19:28 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

o kurczaczek :ryk: sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie :kotek:
krynia08

Post » Sob lis 27, 2010 19:33 Re: [WRO] Łaciatek - kotek wyrzucony na ulicę, pilnie DT/DS !

Zołzik pisze:molly potrzebuję jeszcze parę informacji:

- czy kotek jest kuwetkowy?
- czy je suchą karmę?
- czy podczas wizyty u weta określił on wiek, czy zostajemy przy tym, że ma 1-1,5 roku?
- czy przed kastracją będzie odrobaczony?

to chyba tyle najważniejsze :)

czy kuertkowy jak narazie mam nadzieje :P
je sucha karme nawet ja woli
okreslil na 1.5 - 2 lata maks
tak bedzie odrobaczony jutro i nastepna dawka 10.12.

foty zaraz będą :D

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

[poprzednia][następna]