EDIT
To nie miało być do Hikiko

posłane do dysia761
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Hu hu haaaaaaaaaaaa, hu hu haaaaaaaaaaaa nasza zima zła!
Szczypie w nosy szczypie w uszy, mroźnym śniegieeeem w oczyyy pruszyyyyy,
wichrem w polu gnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasza zima złaaaaa, nasza zima zła!
Przepraszam a le z głębi duszy mi się dziś ta piosenka wyrywa, nawet ja matce zamiast dzień dobry wyśpiewałam w słuchawkę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
skwareek pisze:Popieram jasdor. Zima to masakra. Do mnie co prawda jeszcze snieg nie dotarl ale pewnie lada dzien... A ja butow na zime nie mam. Kurtki w sumie tez nie. I pieniedzy tez nie
.
skwareek pisze:Popieram jasdor. Zima to masakra. Do mnie co prawda jeszcze snieg nie dotarl ale pewnie lada dzien... A ja butow na zime nie mam. Kurtki w sumie tez nie. I pieniedzy tez nie
.
jasdor pisze:Nawet cztery![]()
Ale ja przepraszam, czapeczkę sobie na bazarku wypatrzyłam, to chociaż w łepek cieplej będzie
Musze sobie kupić na allegro taki odkurzacz jakiśtam bezprądowy. Za mojej młodości to się Kaśka nazywało. Takie dwie szczotki obrotowe na kiju. Właśnie wyczesałam pół kilo kłaków z dywanujuż nie mogę.
aniolinek pisze:Ja też zgłaszam się bezkurtkowa i bezbutowa![]()
Moje Stwory na szczęście jeszcze tak strasznie nie gubią sierściuchy, ale na razie mój odkurzacz daje radę, ale co prawda to zbyt wielu dywanów nie posiadamy .Teraz się tylko wściekam bo zmieniliśmy żwirek na Besta i codziennie muszę odkurzać( ciemny brązowy dywan upstrzony jasnymi drewnianymi kropeczkami )
Ja tam zimę lubię a raczej śnieg tylko, jest tak jakoś bezpiecznie dla mnie wtedy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 57 gości