Szukam osoby ze śląska, która zaopiekowałaby się moim kotem.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 25, 2010 22:15 Szukam osoby ze śląska, która zaopiekowałaby się moim kotem.

Witam wszystkich. Mam prośbę. Moja kotka Plamka nie lubi być sama w domu:( Wyjeżdżam na święta do Szczecina i niestety nie mogę jaj zabrać ze sobą. Szukam osoby z Katowic i okolic (do 40km), która zajęła by się kotką podczas mojego wyjazdu od 24.12 do do 29.12. W zamian chętnie zajmę się innym kotem w potrzebie.
Gdyby ktoś mógł się zająć naszą Plamką przez te kilka dni to ja zadbam o jej transport, jedzenie, żwirek itp.
Nasza kotka jest spokojna, gdy wcześniej zostawała u mojej koleżanki nie było z nią problemów (koleżanka wyjechała za granice i nie może się teraz zaopiekować naszym kotem). Pozdrawiam Arek

arkadiu

Od: Czw lis 25, 2010 22:04

Post » Sob lis 27, 2010 14:58 Re: Szukam osoby ze śląska, która zaopiekowałaby się moim kotem.

czy kotka jest szczepiona??
jak dogaduje sie z innymi kotami,psami?
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob lis 27, 2010 19:32 Re: Szukam osoby ze śląska, która zaopiekowałaby się moim kotem.

Kotka nie jest zaszczepiona, ale możemy ją zaszczepić jeszce w grudniu przed wyjazdem. Kotka nigdy nie chorowała i rzadko jest poza domem, stad moze nie do konca slusznie, ale jej nie szczepilismy.
W kontakcie z kotami dogaduje się raczej dobrze. Gdy kiedys zostawała z nasza znajomą, a potem z inna kolezanką to w domach obie mialy koty i nic nam nie przekazywały by była wobec niech zle nastrojona:) Przy ratlerku siostry, mlodym i z ADHD:) czula sie srednio, raczej go unikala, choc on ja zaczepial i dazyl do kontaktu. Nie wiemy jak z innymi psami sie dogaduje bo to jedyny z którym miala kontakt.

arkadiu

Post » Nie lis 28, 2010 0:46 Re: Szukam osoby ze śląska, która zaopiekowałaby się moim kotem.

arkadiu pisze:Kotka nie jest zaszczepiona, ale możemy ją zaszczepić jeszce w grudniu przed wyjazdem. Kotka nigdy nie chorowała i rzadko jest poza domem, stad moze nie do konca slusznie, ale jej nie szczepilismy.
W kontakcie z kotami dogaduje się raczej dobrze. Gdy kiedys zostawała z nasza znajomą, a potem z inna kolezanką to w domach obie mialy koty i nic nam nie przekazywały by była wobec niech zle nastrojona:) Przy ratlerku siostry, mlodym i z ADHD:) czula sie srednio, raczej go unikala, choc on ja zaczepial i dazyl do kontaktu. Nie wiemy jak z innymi psami sie dogaduje bo to jedyny z którym miala kontakt.

czyli ja tylko moge podniesc...nie pomoge
kotka musialaby byc po dwoch szczepieniach i wtedy moglabym sie nia zaopiekowac,u mnie bylo pp i tylko koty po dwukrotnym szczepieniu mogly miec kontakt z moim mieszkaniem

powodzenia...moze ktos pomoze :?:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Nie lis 28, 2010 17:14 Re: Szukam osoby ze śląska, która zaopiekowałaby się moim kotem.

Dziękuję za odpowiedź. Czy może Pani napisać jakie szczepienia powinien posiadać kotek?

arkadiu

Post » Nie lis 28, 2010 19:03 Re: Szukam osoby ze śląska, która zaopiekowałaby się moim kotem.

arkadiu pisze:Dziękuję za odpowiedź. Czy może Pani napisać jakie szczepienia powinien posiadać kotek?

te podstawowe szczepionki sa na koci katar i panleukopenie -to najwazniejsze
dodatkowe to juz po tych podstawowych

wiecej tu ;)

http://www.petgarden.pl/szczepienia-kotow/
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek