Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Trochę drogawoJa bym na wszelki wypadek zrobiła test FIV i FeLV. Badanie krwi na profil podstawowy też. Tyle że to kolejna stówka z dużym hakiem...
mama-san pisze:Zofia&Sasza pisze:Trochę drogawoJa bym na wszelki wypadek zrobiła test FIV i FeLV. Badanie krwi na profil podstawowy też. Tyle że to kolejna stówka z dużym hakiem...
I następny problem: byliśmy u weta dokładnie 2 miesiące temu, po podaniu środka na robaki nic się nie działo, a dosłownie przed chwilą patrzę a tu z dupki wyłazi mu taka wielka biała glizda!!! FUJ!!!! po dwóch miesiącach??? Myślisz że to normalne? Zaznaczam że kot jest w mieszkaniu, nie wychodzi. Co robić? Wrócić do tego samego doktora? (przychodnia Beneventum na Saskiej Kępie) czy szukać kogoś sesowniejszego? Doradźcie coś bo właśnie dostałam totalnej paniki!!!
Zofia&Sasza pisze:mama-san pisze:Zofia&Sasza pisze:Trochę drogawoJa bym na wszelki wypadek zrobiła test FIV i FeLV. Badanie krwi na profil podstawowy też. Tyle że to kolejna stówka z dużym hakiem...
I następny problem: byliśmy u weta dokładnie 2 miesiące temu, po podaniu środka na robaki nic się nie działo, a dosłownie przed chwilą patrzę a tu z dupki wyłazi mu taka wielka biała glizda!!! FUJ!!!! po dwóch miesiącach??? Myślisz że to normalne? Zaznaczam że kot jest w mieszkaniu, nie wychodzi. Co robić? Wrócić do tego samego doktora? (przychodnia Beneventum na Saskiej Kępie) czy szukać kogoś sensowniejszego? Doradźcie coś bo właśnie dostałam totalnej paniki!!!
Nie bój glizdy, nie gryzieJak ona wyglądała, jakiego rozmiaru była?
A weta bym zmieniła...
Zofia&Sasza pisze:Jak wygląda jak ryż, to wszystko jasneTo jest najprawdopodobniej człon kociego tasiemca (na ludzi nie przechodzi). Advocate nie zabija tasiemca, bo działa tylko na robaki obłe (glisty, nicienie). Trzeba będzie podać inny środek i kocio pozbędzie się "obcego"
mama-san pisze:Zofia&Sasza pisze:Jak wygląda jak ryż, to wszystko jasneTo jest najprawdopodobniej człon kociego tasiemca (na ludzi nie przechodzi). Advocate nie zabija tasiemca, bo działa tylko na robaki obłe (glisty, nicienie). Trzeba będzie podać inny środek i kocio pozbędzie się "obcego"
Kochana, widze że jesteś z Wa-wy- może możesz mi polecić swego weta? po tym co tu koleżanki piszą, do dr J. już raczej nie pójdę
Zofia&Sasza pisze:mama-san pisze:Zofia&Sasza pisze:Jak wygląda jak ryż, to wszystko jasneTo jest najprawdopodobniej człon kociego tasiemca (na ludzi nie przechodzi). Advocate nie zabija tasiemca, bo działa tylko na robaki obłe (glisty, nicienie). Trzeba będzie podać inny środek i kocio pozbędzie się "obcego"
Kochana, widze że jesteś z Wa-wy- może możesz mi polecić swego weta? po tym co tu koleżanki piszą, do dr J. już raczej nie pójdę
Białobrzeska? Większość klientów bardzo poleca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 166 gości