Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
I mam taką sprawę: w domu mej rodzicielki jest sterta starych polarów, swetrów itp, nie bardzo się nadają do oddania ludziom, i pomyślałam, że mogłabym z nich uszyć posłania dla kotów. Byłby zbyt, jest zapotrzebowanie? Nie wiem, do budek, jakiegoś przytuliska? Na terenie Warszawy mogłabym dostarczyć gdzie trzeba.
majencja pisze:zrób sobie badania tarczycy jak Ci za ciepło
AniHili pisze:A właśnie, witamy nową czarownicę!![]()
Btw.słyszałam, że niskociśnieniowcy często marzną...czy istnieje wobec tego jeszcze ktoś, kto ma tak jak ja - niskie ciśnienie i wiecznie bardzo ciepło? Bo już zaczynam wątpić w swoją normalność.
jasdor pisze:I mam taką sprawę: w domu mej rodzicielki jest sterta starych polarów, swetrów itp, nie bardzo się nadają do oddania ludziom, i pomyślałam, że mogłabym z nich uszyć posłania dla kotów. Byłby zbyt, jest zapotrzebowanie? Nie wiem, do budek, jakiegoś przytuliska? Na terenie Warszawy mogłabym dostarczyć gdzie trzeba.
Załóż wątek z ta propozycją - zobaczysz jak się zlecą potrzebujący
dysia761 pisze:Witam i dziękuję za miłe powitanieSiostry czarowne,u mnie z fotami może być problem,jestem gamoń komputerowy do potęgi,TŻ dostaje piany na pysku na samą wzmiankę o wklejaniu fot gdziekolwiek,a jakąś siłę fachową ściągnę dopiero w przyszłym tygodniu.Na razie walczę ze sprzątaniem po remoncie,więc na wątek zaglądam z doskoku.A może któraś z Czarownych poświęci się i wklei fotki moich kociastych -wysłałabym mms-em
jeszcze z pół godzinki bedę w okolicy kompa?I jeszcze jedno,Etiopia
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości