PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 27, 2010 10:39 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

zrób sobie badania tarczycy jak Ci za ciepło :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lis 27, 2010 10:44 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

I mam taką sprawę: w domu mej rodzicielki jest sterta starych polarów, swetrów itp, nie bardzo się nadają do oddania ludziom, i pomyślałam, że mogłabym z nich uszyć posłania dla kotów. Byłby zbyt, jest zapotrzebowanie? Nie wiem, do budek, jakiegoś przytuliska? Na terenie Warszawy mogłabym dostarczyć gdzie trzeba.

Załóż wątek z ta propozycją - zobaczysz jak się zlecą potrzebujący :wink:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lis 27, 2010 10:45 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

majencja pisze:zrób sobie badania tarczycy jak Ci za ciepło :mrgreen:

Robiłam, nie raz (to było pierwsze o czym pomyślałam, bo mam takie przypadki w najbliższej rodzinie) i niby wszystko ok. Jakby co, to nie narzekam, przynajmniej na ogrzewaniu zaoszczędzę :> Tak z ciekawości raczej pytam ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob lis 27, 2010 10:47 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

To masz taka urodę i tyle :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lis 27, 2010 10:55 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

AniHili pisze:A właśnie, witamy nową czarownicę! :D

Btw.słyszałam, że niskociśnieniowcy często marzną...czy istnieje wobec tego jeszcze ktoś, kto ma tak jak ja - niskie ciśnienie i wiecznie bardzo ciepło? Bo już zaczynam wątpić w swoją normalność.

To jeszcze ja! :mrgreen: Od zawsze :mrgreen: Ciśnienie jak u lekko podgrzanego nieboszczyka a cały czas mi za gorąco....a latem umieram jak upały :roll: Dlatego kocham zimę i ganiam porozpinana :mrgreen: Ale mi lepiej :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lis 27, 2010 11:28 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Ja mam nadciśnienie i zmarzlakiem jestem. Zwłaszcza końcówki mi marzną - czasem moje własne ręce mnie ziębią. Zdarza się, że w pracy w rękawiczkach siedzę.
Za oknem śnieg. Zobaczę czy dam radę dojeżdżać do pracy w taką i gorszą pogodę. Jeżeli okaże się, że podołam to w nowej pracy zostanę. Lekko nie jest ale atmosfera fajna.
Za wszystkie potrzebując kciuki trzymam, nowe witam.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob lis 27, 2010 11:37 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Wyjeżdżam na miasto. Mam letnie opony hihi :mrgreen: i nadzieję, że podołam :ok:

jasdor

Post » Sob lis 27, 2010 14:02 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Witam i dziękuję za miłe powitanie :D Siostry czarowne,u mnie z fotami może być problem,jestem gamoń komputerowy do potęgi,TŻ dostaje piany na pysku na samą wzmiankę o wklejaniu fot gdziekolwiek,a jakąś siłę fachową ściągnę dopiero w przyszłym tygodniu.Na razie walczę ze sprzątaniem po remoncie,więc na wątek zaglądam z doskoku.A może któraś z Czarownych poświęci się i wklei fotki moich kociastych -wysłałabym mms-em :oops: jeszcze z pół godzinki bedę w okolicy kompa?I jeszcze jedno,Etiopia :ok: :ok: :ok:
Obrazek

dysia761

Od: Pon maja 10, 2010 22:33

Post » Sob lis 27, 2010 14:27 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

witam nową krew w Pakcie :ok:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Sob lis 27, 2010 14:31 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

jasdor pisze:
I mam taką sprawę: w domu mej rodzicielki jest sterta starych polarów, swetrów itp, nie bardzo się nadają do oddania ludziom, i pomyślałam, że mogłabym z nich uszyć posłania dla kotów. Byłby zbyt, jest zapotrzebowanie? Nie wiem, do budek, jakiegoś przytuliska? Na terenie Warszawy mogłabym dostarczyć gdzie trzeba.

Załóż wątek z ta propozycją - zobaczysz jak się zlecą potrzebujący :wink:

Ani mi się waż!!

Pierwszą partię posłanek polarowych ja przytulę 8)

Coś ta chatka czarownicy, którą prezentowałam chyba w wątku Fuldzi zapełni się lokatorami na zimę. Takiego czuja mam.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob lis 27, 2010 14:34 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

dysia761 pisze:Witam i dziękuję za miłe powitanie :D Siostry czarowne,u mnie z fotami może być problem,jestem gamoń komputerowy do potęgi,TŻ dostaje piany na pysku na samą wzmiankę o wklejaniu fot gdziekolwiek,a jakąś siłę fachową ściągnę dopiero w przyszłym tygodniu.Na razie walczę ze sprzątaniem po remoncie,więc na wątek zaglądam z doskoku.A może któraś z Czarownych poświęci się i wklei fotki moich kociastych -wysłałabym mms-em :oops: jeszcze z pół godzinki bedę w okolicy kompa?I jeszcze jedno,Etiopia :ok: :ok: :ok:

A nie mówiłam :ryk:
Nie stresuj się Siostra :ok: Jak ja podołałam to i Ty sie nauczysz. Dostaniesz instruktarz na PW krok po kroku i damy rade :piwa: Nie ma pośpiechu . Wyślij zdjęcia na maila to wstawię jasdor@O2.pl.

Zgubiłam kartę do bankomatu :evil: :evil: :evil: zostawiłam chyba w zoologicznym . Jak wróciłam to już mieli zamknięte.QQQQmać. Matka sie na mnie z rana wydarła i sie obraziła , bo nieopatrznie ośmieliłam się mieć własne zdanie :evil: :evil: :evil: :evil:
Nie linczujcie mnie dziś :( przytulcie :oops:

jasdor

Post » Sob lis 27, 2010 14:40 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Przytulam wszystkich potrzebujących :1luvu:

Obrazek
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob lis 27, 2010 14:45 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

jasdor - przytulam :)
I witam nowe Czarownice :D Ja też świeżak :wink:

MissTake2

Od: Pt lis 19, 2010 13:50

Post » Sob lis 27, 2010 15:16 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

jasdor pisze: przytulcie :oops:

Przytulam jasdor :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lis 27, 2010 15:24 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Tulimy tulimy potrzebującą;)

To ja po prostu zrobię te posłania, a potem się jakoś rozdysponuje;] Ale to dopiero po świętach będzie, teraz badam teren. Przynajmniej będę miała zajęcie, oprócz nieustannego jedzenia oczywiście. Już zaczynam mieć przedświątecznego nerwa;] Jeżdżę do mamy kilka razy w roku i to zawsze jest jak odwrotność wczasów odchudzających "jedz i się przypadkiem nie przemęczaj" :roll:

Pochwalę się, jaka to moja kota jest mądra: staje pod szafą, miauczy raz i mój facet leci, żeby ją na tę szafę wsadzić. Teraz go uczy, że gdy kot miauczy z szafy, to trzeba go natychmiast zdjąć. :mrgreen:
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

[poprzednia][następna]