TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 22:04 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Ja tu na forum trafiłem dość przypadkowo . Młodsza siostra naszemu kotkowi parę lat temu stworzyła konto na Naszej Klasie . Ja czasem zaglądam na konto swojego Ferdka ,gdyż ktoś piękne wierszyki mu przesyła - też jakiś kot
Tak w tym tygodniu natrafiłem na pewną panią Hanie ,która na terenie Poznania pomaga bezdomnym i wygłodzonym kotkom. Nawet nie wiedziałem ,że wspomnianą osobę mam wśród znajomych ,a natrafiłem na nią dość przypadkowo ,gdyż oceniła ona świeżo co zamontowane zdjęcia mojego Ferdka na n.k , tak więc zwróciłem uwagę na jej osobę i oglądając jej profil zauważyłem ,że pani Hania pomaga i sama zachęca do pomocy bezdomnym kotom.
Tak więc od słowa do słowa i znalazłem się tu wraz z Wami - no i jeszcze działam na terenie własnego miast... :ryk:

marcintychy

Od: Czw lis 25, 2010 21:37

Post » Pt lis 26, 2010 22:08 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

no i super :ok: wreszcie jakis pozytek z NK :ok: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lis 26, 2010 22:40 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Przyznam się szczerze ,że jestem pod wrażeniem tego forum i ilości osób tu piszących.Tak na marginesie ,to od parunastu miesięcy pomagam ludziom w temacie Prawa - pracy ,cywilnego , karnego itp.... ,to nigdy to forum nie było tak oblegane jak to

marcintychy

Od: Czw lis 25, 2010 21:37

Post » Pt lis 26, 2010 22:45 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

bo kociarze to szczególne stwory, oj szczególne... :wink:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt lis 26, 2010 23:01 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

oj, bardzo :)...!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt lis 26, 2010 23:04 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

...a miau uzależnia :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lis 26, 2010 23:06 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

tyż prowda ;)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt lis 26, 2010 23:09 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Petka-P1 pisze:...a miau uzależnia :mrgreen:

I chyba bardziej od narkotyków , alkoholu , papierosów :twisted: Mona stać się miauchologikiem i to chyba jest najmilsze uzależnienie :mrgreen:

kochani udało misie wykąpać Czorta i to bez poniesionych strat jak i w rzeczach tak i w uszkodzeniach ,ale teraz to muszę dosłownie uciekać mu z drogi bo jest totalnie na mnie wściekły :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lis 27, 2010 14:25 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

przeszło mu :ryk:

izydorka

Post » Sob lis 27, 2010 17:24 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

chyba nie zjadł Justy... :roll:

izydorka

Post » Sob lis 27, 2010 17:39 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

izydorka pisze:chyba nie zjadł Justy... :roll:

Jeszcze żyje :twisted: , choć nadal na mnie się wkurza no i sie chyba chłopak zakochał , zgadnijcie w której piękności :?:
Coraz częściej siedzi z nią w klatce 70 cm ( otwartej bo jest uszkodzona ) :lol:
Podpowiem ze ta kicia jest u mnie już 2 lata , więcej zobaczycie na zdjęciu z sms a które wysłałam do Caragh a ona jak tylko znajdzie chwilkę to je tu wstawi :)

Była dzis u weta :
Majeczka ma silne zapalenie dziąseł , od wczoraj nie jadła a dzis nawet krwawiła i wypadł jej jeden ząbek i dostała steryd i tabletki , codziennie muszę jej tą tabletkę przyklejać do dziąseł , rano to zrobiła wetka , nie wiem jak ja sobie jutro poradzę :twisted:

Czort dostał na następne dwa kąpania ten drogi szampon no i od razu sedalin w żelu , aby kąpiel była w ogóle możliwa :twisted:

Rysiu dostał jeszcze tez Enisyl-F bo on wiecznie z tym KK walczy :roll:

Zamówiłam u weta tez 6 kg RC urinary , bedzie na wtorek .

Zapytałam tez o dług , to wetka mi powiedziała ze nie chciała bym wiedzieć , z czego wygląda że jest ogromny ( wetka wie ze jak sie dowiaduje o wielkim długu to sie bardzo stresuje , bo jak go mam spłacić , no jak :x :x :x
Błagam pomóżcie :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 27, 2010 18:38 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

czy jak będę miała w przyszłym tygodniu dostęp do tego samego źródła co estre, to reflektujesz na coś?

izydorka

Post » Sob lis 27, 2010 18:47 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob lis 27, 2010 19:13 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

izydorka pisze:czy jak będę miała w przyszłym tygodniu dostęp do tego samego źródła co estre, to reflektujesz na coś?

No jasne że tak :lol:
Na Urinary , urinary high dilution , kitten .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lis 27, 2010 19:19 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Caragh pisze:Obrazek

Caragh dzięki za wklejenie , a czy na dogo tez możesz wstawić ...
no i kto zgadnie co to za dama z Czortem siedzi :?:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]