Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Acha, ja też myślę że mamut na skarbnika - już bez żadnej dodatkowej ankiety
Gibutkowa pisze:Petycja przeciwko wprowadzaniu niekorzystnych dla zwierząt zmian w Ustawie
o Ochronie Zwierząt http://www.petycje.pl/6028
Zmiany te m.in. dają możliwość uśmiercania bezdomnych zwierząt osobom
"z ulicy", jednocześnie stanowią furtkę do uniknięcia kary przez osoby
znęcające się nad zwierzętami. Zmiany te są wprowadzane w celu
"zrobienia porządku" z bezdomnymi psami/kotami przed Euro2012.
Petycję podpisujemy "ZA" aby sprzeciwić się wprowadzeniu niekorzystnych
dla zwierząt zmian.
Ja-Ba pisze:Zaraz zrobię ankietę, przed chwilą jeszcze raz sprawdziłam dokładnie konto czy kogoś nie pominęłam.
Mamutku, w środe 1 grudnia poproszę moda o zmianę w pierwszym i drugim poscie z mojego nicka na Twój byś Ty mogła już potem wszystko wpisywac i zmieniać.
Zaraz zmienię tytuł - dodam że jest nowy skarbnik. Do osób które nie zajrzą na wątek i nie zameldują że wiedzą - wyślę pw z informacją oraz z namiarami na Twoje konto.
Ja-Ba pisze:Bardzo proszę o zaglądanie tutaj viewtopic.php?f=13&t=120316&p=6687656#p6687656
Sprawa sprawdzona, tam naprawdę potrzebna pomoc, w karmie przede wszystkim. Każdy wpis, każde rozpropagowanie - na wagę kociego lub psiego brzuszka który bedzie albo pusty, albo pełen choć częściowo.
mamut pisze:Ja-Ba pisze:Bardzo proszę o zaglądanie tutaj viewtopic.php?f=13&t=120316&p=6687656#p6687656
Sprawa sprawdzona, tam naprawdę potrzebna pomoc, w karmie przede wszystkim. Każdy wpis, każde rozpropagowanie - na wagę kociego lub psiego brzuszka który bedzie albo pusty, albo pełen choć częściowo.
Ja-Ba Ty jeszcze zgłaszałaś ten wątek viewtopic.php?f=13&t=120316&p=6687656#p6687656 na listopad lub na grudzień
Ja-Ba pisze:mamut pisze:Ja-Ba pisze:Bardzo proszę o zaglądanie tutaj viewtopic.php?f=13&t=120316&p=6687656#p6687656
Ja-Ba Ty jeszcze zgłaszałaś ten wątek viewtopic.php?f=13&t=120316&p=6687656#p6687656 na listopad lub na grudzień
Tak, chyba jednak na grudzień bo na listopad jest już dwoje kandydatów. Tam jest do leczenia jedna kotka oraz do ciachnięcia chyba trzy. Warto pomóc człowiekowi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 33 gości