Bura Mamysz u Sz. Kota :D JoKot dziękuje za głosy! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 8:53 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

Dzień dobry :)

Zgodnie z prośbą w starym wątku, pozwoliłam sobie, zamiast graszki, zrobić Mamyszy vel Ince nowy banerek. Nowy wątek, nowy banerek :mrgreen:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.cc/mamyszw][img]http://tiny.cc/mamyszb[/img][/url]
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt lis 26, 2010 9:35 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

panikota, własnie miałam pisać do Ciebie po prośbie :1luvu: :1luvu:
śliczny banerek :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt lis 26, 2010 13:17 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

To ja sobie pozwolę zassać banerek i wkleić go w podpis. Inka = Mamysza=Bura to super kota (poznałam osobiscie, nawet mi sie udało ją macnąć w przelocie). Kilka razy miałam z nia stycznośc jeszcze w Radomsku. Niby niesmiała, ale cały czas zerkała co sie robi. Bo moze cos ważnego :twisted:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pt lis 26, 2010 15:30 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

panikota, ślicznie dziękujemy za piękny, nowy banerek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Slapcio, ona nie jest nieśmiała wcale, tylko ostrożna do przesady :twisted:
Jak uzna, że jestem uziemiona (np. leżę obłożona kotami z laptopem na brzuchu), to łazi po całej chałupie z ogonem w górze i nie przejmuje się niczym :lol: Dopiero jak zaczynam się kręcić, to ona zajmuje strategiczną pozycję, z której łatwo dać nura w jaką dziurę :mrgreen:

Marzeniu, dzięki za kciuki, przydadzą się :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lis 26, 2010 17:16 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

Dlatego też napisałam "niby nieśmiała" :wink: Bo podejrzenia - jak widać w pelni uzasadnione - co za ziółko z tej Mamyszy to ja mial am już wcześniej. I straszliwie się cieszę, że trafiła do Ciebie. Bo teraz świat zobaczy że to SUPERKOTA :ok:
Obrazek

slapcio

Post » Pt lis 26, 2010 19:32 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

witam piekna burą panienke na jej wlasnym wątku - :1luvu: Mamyszko :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lis 26, 2010 23:18 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

slapcio pisze:Dlatego też napisałam "niby nieśmiała" :wink: Bo podejrzenia - jak widać w pelni uzasadnione - co za ziółko z tej Mamyszy to ja mial am już wcześniej. I straszliwie się cieszę, że trafiła do Ciebie. Bo teraz świat zobaczy że to SUPERKOTA :ok:

Ona mało medialna jest, nie wiem, co świat zobaczy :roll: To raczej Szara Eminencja - lubi sobie porządzić bez zwracania na siebie uwagi :mrgreen: Za mądra jest na scenę - woli dyrygować :twisted:

tillibulek pisze:witam piekna burą panienke na jej wlasnym wątku - :1luvu: Mamyszko :1luvu:

Witamy Tillku :1luvu: Bure jest najpiękniejsze, nie? :wink:

OKI

Post » Sob lis 27, 2010 9:43 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Taaaaka jestem dziiika :lol:

OKI

Post » Sob lis 27, 2010 9:56 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

OKI pisze:Ona mało medialna jest, nie wiem, co świat zobaczy :roll: To raczej Szara Eminencja - lubi sobie porządzić bez zwracania na siebie uwagi :mrgreen: Za mądra jest na scenę - woli dyrygować :twisted:

Nie marudzi. pi-ara robi dziiiiikiej kocie :wink:
Obrazek

slapcio

Post » Sob lis 27, 2010 9:59 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

slapcio pisze:
OKI pisze:Ona mało medialna jest, nie wiem, co świat zobaczy :roll: To raczej Szara Eminencja - lubi sobie porządzić bez zwracania na siebie uwagi :mrgreen: Za mądra jest na scenę - woli dyrygować :twisted:

Nie marudzi. pi-ara robi dziiiiikiej kocie :wink:

No dobra, nie marudzi :lol:

Dziiiika kota właśnie łazi i sprawdza, czy wszystko jest na swoim miejscu :lol: Poranny przegląd kątów :lol:
I zero przejmowania się czymkolwiek :lol:

OKI

Post » Sob lis 27, 2010 11:52 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

Przecudna jest.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Sob lis 27, 2010 12:54 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

Śliczna :D , ale spojrzenie to ma... :lol:

Anulkads

Od: Czw lis 25, 2010 15:32

Post » Sob lis 27, 2010 13:30 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

Anulkads pisze:Śliczna :D , ale spojrzenie to ma... :lol:

Co Ty chcesz od tego spojrzenia? 8O :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
No, może trochę z góry patrzy, faktycznie :roll:
Wrzucam na razie fotki z poprzedniego wąta, bo na nowe brak weny :oops:

edii pisze:Przecudna jest.

Dziękujemy :oops:
Bure jest naj! :D

OKI

Post » Sob lis 27, 2010 14:13 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

naj, naj.. :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob lis 27, 2010 18:26 Re: Bura aka Inka aka Mamysz: Szukam swojego miejsca na ziemi

OKI pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek
Taaaaka jestem dziiika :lol:

oj jak ja lubie takie "dzikie" kotki :mrgreen: :1luvu: :mrgreen: :1luvu: :mrgreen: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

[poprzednia][następna]