S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 15:19 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Bo koty są do miziania nie do pokazów :) Trzeba przyjść i wymiziać,przytulic żeby Im cieplusio było :wink:
Gosiara

Post » Pt lis 26, 2010 16:38 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Zawsze można ludzi zmęczonych staniem przy psach zaprosić do posiedzenia z kotami :D

Zmarzniętych do ogrzania się "kotami" :D

JOMA

Od: Wto cze 08, 2010 14:12

Post » Pt lis 26, 2010 16:47 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Można zniszczyć tym przesąd że żywe futro grzeje nie...
Gosiara

Post » Pt lis 26, 2010 17:46 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Jak najbardziej ! - futro grzeje i ma właściwości lecznicze ale z wkładką z kota :oops:

JOMA

Od: Wto cze 08, 2010 14:12

Post » Pt lis 26, 2010 19:23 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

bazarek -zapraszam serdecznie do pomocy naszym ,,niekochanym,,
viewtopic.php?f=20&t=120665

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt lis 26, 2010 20:01 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Jutro po 9 rano powinien być Pan po jedną z małych dziewczynek, chyba pręguskę - bardzo fajny dom.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pt lis 26, 2010 21:03 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

to czekamy, nie wiem czy w ciągu dnia nie znalazła domu
rano się okaże

Mała1

Post » Pt lis 26, 2010 21:20 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Wiesz coś o Ramzesie?
Przepraszam, że zapomniałam o chrupkach. Ale jest szansa, że Jacek jutro podrzuci. Jak mi się uda nie kaszleć to moze ja tez sie wybiorę

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lis 26, 2010 21:21 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Lidka-pisałam dziś o Ramzesiku-jest na poprzedniej stronie :wink:

Mała1

Post » Pt lis 26, 2010 22:26 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Przepraszam, wydawało mi się, ze spojrzałam na poprzednia stronę :oops: :oops:
Tak to jest jak człowieka kaszel męczy i koty na dodatek marudzą:)

Mam propozycje na kocia zabawę. Aż żałuję, że sama nie wymyslilam:))

To jest kot Iwety, podobno niewidomy.

Iweta pisze:Bogdan wymiata....pingpongi :D

http://www.youtube.com/watch?v=x2xtntFTUc0

Też zrobiłam takie coś. Jakby wymyślić jakis pr\yrzadzik do wycinania dziur to można by fajne zabawki robic. Ja zrobiłam z pudełka po koszuli. TŻ sobie kiedys taką w pudełku nabył, (jak ja nie lubię tych niepotrzebnych opakowań, ale przynajmniej miałam z czego kotom zabawke zrobić:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lis 26, 2010 23:22 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Genialne z tą zabawką dla kota!
Ja z kolei zrobiłam moim kotkom najwyższe drzewko do wspinaczki
o jakim mogły zamarzyć - metalowy słup podporowy owinęłam linka sizalową
(po zawinięciu ok 150 metrów linki ręce mogą odmówić posłuszeństwa, sprawdziłam)
i małpeczki mają 2,55 m słupa na wspinaczkę - co za szaleństwo tam odchodzi...

Zapalam też świeczuszki: dla biednej porzuconej kotki
i tego zabiedzonego kiciusia, strasznie mi ich żal. [`][`]
Za to pilnie trzymam kciuki za Ramzesa, dzielnie się chłopak trzyma.

Z pomysłów na 4 grudnia: jak znajdzie się laptop i internet to mogę pożyczyć projektor
z pracy i dałoby się puszczać filmiki, trochę o Niekochanych a trochę jakiś
zabawnych jak w/w filmik ping-pongiem - to powinno przyciągnąć uwagę.

Można też zaparzyć cały "gar" lub taki duży termos (jak ktoś ma) herbaty miętowej i zapraszać odwiedzających na "kocimiętkę" na ciepło. Miętę mogę kupić tylko naczynie by się przydało. kubeczki plastykowe lub filiżanki jak sami wiecie mam ;)

pozdrawiam
Kli

Kli

Od: Wto lut 16, 2010 15:24

Post » Sob lis 27, 2010 0:42 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Ze slajdami dobry pomysł :ok:
Można by zrobić filmik o kocich przemianach, czyli kot smutny, chory w schronisku i potem ten sam kot, wesoły, dorodny już w swoim domu lub domu tymczasowym. I tekst że tak niewiele trzeba, własny kąt, miseczka i miłość aby kot był szczęśliwy, tak niewiele trzeba aby uratować kocie życie.
To by zachęcało do adopcji czy to ze schronu czy z dt.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob lis 27, 2010 9:50 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

pomysł z kocimiętką na ciepło jest też fajny :) zwłaszcza, że mają być mroźne zimowe dni, a taka rozgrzewająca herbatka wszystkim zrobi dobrze

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Sob lis 27, 2010 14:10 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Fajne pomysły fajne :mrgreen:

Czekam na relacje i wieści z dnia dzisiejszego. Z niecierpliwością :oops:
4ego grudnia myślę, że dam radę. Oby ''zima'' zelżała...Patrzę przez okno i jestem nie pocieszona. Z tym śniegiem to są jakieś jaja :!: 8O :?
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Sob lis 27, 2010 18:33 Re: S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

fajny pomysł z tym pokazaniem przemian kotów. tak nieskromnie powiem, że proponuję pokazanie Teodora - przeciez to byl staruszek, juz mial byc uspiony, tak chory... a u mnie to jest kot w kwiecie sil, aktywny, ciekawski, bawiacy sie, ze swietnym apetytem i blyszczacym futrem.
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

[poprzednia][następna]