Przeciez informowalam lojalnie ,ze maleństwo ma pociag do serniczka i jeszcze czasem sie skusi i podgryza z talerzyka mojego-gosci sernik jest bezpiecnzy

Starze koty maja swa godnosc i serniczka jedza z raczki

Musialas udokumentowac przestepstwo?? Teraz pewnie mi sie oberwie od MariaD,ze maluszek wcina sernik zamiast totw i wolowinki
Zemscilam sie dzis na Gapce -za wyzarcie kotom wolowiny w ilosciach stadnych -zagrozilam bratu ,ze jak nie przyniesie nowego mieska wolowego ,to gapka zostaje jako zakładniczka

Dziwnym trafem mam 1.5kg wolowiny pokrojonej w piekne plastry z ulubionego sklepu-brat jednak woli gapke miec u siebie
Gapka nauczyla sie od Rysia lub Rys od Gapki:
zaczyna jesc wolowinke od swojej miski -tam sa duze kawalki ,potme leci i wyzera kotom,potem wraca do swojej miski i wyjada do konca .Najlepsze w tym wszystkim jest to ,ze rys postepuje identycznie rozbojnik jeden jak Gapka. Gucio i Smakusia ustepuja pola,bo wiedza,ze miseczki spowrotem sie napelnia

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.