Pręguska weteranka i mamuśka zostały adoptowane w niedzielę

czekam na dane dot domów - chcemy zaproponować pośredniczenie w sterylizacji
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:Pręguska ze szpitalika zaszczepiona Biocanem załatwiamy jej sterylke
Pręguska weteranka i mamuśka zostały adoptowane w niedzielę![]()
czekam na dane dot domów - chcemy zaproponować pośredniczenie w sterylizacji
mar_tika pisze:
Jestem w szokuByć może ogłoszenia jakie robię(te głoszenia schroniskowe mają dużo więcj wyświetleń) i koci kącik na str schroniskowej coś dają.
Filomen pisze:sama nie wierzyłam, ze to prawda i rozmawialam z panią - bardzo miła, z jaworzna, obiecałam pomoc w sterylce. domek z ogródkiem, wychodzącymusze zapytać panią jak wpadła na trop kotek
![]()
a Rudy - dzisiaj go Piotrek przeniósł
zostały dwie czarne damy na adopcjach, które trzeba ciachnąć i kawalerowi jajca tez
Dorota Wojciechowska pisze:Filomen pisze:sama nie wierzyłam, ze to prawda i rozmawialam z panią - bardzo miła, z jaworzna, obiecałam pomoc w sterylce. domek z ogródkiem, wychodzącymusze zapytać panią jak wpadła na trop kotek
![]()
a Rudy - dzisiaj go Piotrek przeniósł
zostały dwie czarne damy na adopcjach, które trzeba ciachnąć i kawalerowi jajca tez
Ewa może Shebę by wzieli do jakiejś piwnicy lub okienko piwniczne, to taka dzicz i problem jest z nowymi tymczasami bo ona ma stresa jak jest zmiana i leje gdzie popadnie - przeważnie na łożko.
Pokochałam ja jak nie wiem co ale jednak może domek wychodzący będzie dla niej lepszy - bo ona nie potrzebuje człowieka tylko miejsca.
U mnie jest od marca i wogole jeszcze jej nie pogłaskałam i nadal na wyciągnięcie ręki ucieka
Filomen pisze:Dzisiaj Piotrek był rano oporządzic koty bo pani, która się tym zajmuje ma wolne. Adopcje 2 dziewczyny i rudy, kwarantanna zdrowa 3 kotki (czarny maluch znalazł dom) i szpitalik tez 3.
trzeba szybko poszczepic towarzystwo na zdrowej
Użytkownicy przeglądający ten dział: teesa i 48 gości