Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sis pisze:Dziś schronisko opuścił jeden dzikusek (duży bury z 1) - pojechał na wieś.
Być może jutro wrócą inni ludzie po kociaczka marmurkę lub tri (sprawiali dobre wrażenie).
...
Jest trochu nowych kotów.
Nie znalazłam Armeny - trzeba sprawdzić jeszcze, ale chyba już poszła do domu.
Małych kociąt 3 - w tym 2 w szpitaliku.
valdek pisze:Przepraszam, że się wtrącam, ale czy Wy tam w schronie nie macie żadnego dziennika "pokładowego", "służby", czy jakkolwiek by go zwać ? W taki zeszyt wpisuje się co ważniejsze sprawy i uwagi dla następnej zmiany i jestem przekonany, że taki drobiazg ułatwiłby Wam życie.
gosiaa pisze:Kurcze, chciałam porobić miniaturki, ale mam problem ze znalezieniem zdjęć![]()
Jak by ktoś znalazł jakąś fotkę na forum proszę o info na której stronie.
Albo jak ktoś ma fotki to na maila, porobię miniaturki i wstawię do pierwszych postów.
rybcie pisze: z dobrych wieści:
Widziałam dziś Laleczkę i Irinkę, które razem mieszkają od maja. Laleczka, niby nieufna a podeszła prężąc grzbiecik i dała się pięknie wygłaskać. Irinka spała sobie w koszyku, ale podobno z niej wielka przylepa. Pierwsza wskakuje na kolana. Kotki mają naprawdę niebo na ziemi, Duża je rozpieszcza i są bardzo szczęśliwe. Laleczka była tak długo w schronie, że ciągle jeszcze ma wytarte miejsce na szyi po obróżce. A Irince zostały już tylko kiełki, bo miała problemy paszczowe, ale obie kicie wypasione i zadowolone
. Duża pozdrawia wolontariuszki i przekazała kotkom sporo saszetek karmy
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot] i 85 gości