Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja część pierwsza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 19:44 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

maciejowa pisze:A ja nie wiem ile u nas, bo termometr po tygodniu wiszenia powiedział mi, spadaj, sama se powiś i odleciał :roll:

Kasiu-cudne!!!-oplułam się ze śmiechu!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lis 24, 2010 21:12 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

kropkaXL pisze:
maciejowa pisze:A ja nie wiem ile u nas, bo termometr po tygodniu wiszenia powiedział mi, spadaj, sama se powiś i odleciał :roll:

:mrgreen:
Muszę kupić jakąś taśmę i przykleić dziada na miejsce. Bo nie wiem jak mam się ubierać :roll:

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw lis 25, 2010 7:27 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Najlepsza jest taka dwustronna,ja jej używam do wielu rzeczy-min, do przyklejania maty antyposlizgowej do parapetu,na której potem kładę poddupnik-parapetnik od Zabers-inaczej nawet sekundy by tam nie poleżał :evil:

Pozdrawiam serdecznie z zimnego Morąga!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw lis 25, 2010 10:42 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

No właśnie na takiej dwustronnej wisiał. I nie podobalo mu się najwyraźniej, bo wytrzymał tydzień :roll: Teraz go chyba muszę z wierzchu przylutować. I od spodu, z boku i gdzie tam jeszcze się da...
Dzień doberek!

maciejowa

Post » Czw lis 25, 2010 16:42 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

My mamy okna drewniane więc był przybity.
Ułamał się plastik mocujący i termometr skończył marnie.

Doberek wszystkim.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw lis 25, 2010 17:06 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Wklejam z innego wątku

Gibutkowa pisze:Petycja przeciwko wprowadzaniu niekorzystnych dla zwierząt zmian w Ustawie
o Ochronie Zwierząt http://www.petycje.pl/6028
Zmiany te m.in. dają możliwość uśmiercania bezdomnych zwierząt osobom
"z ulicy", jednocześnie stanowią furtkę do uniknięcia kary przez osoby
znęcające się nad zwierzętami. Zmiany te są wprowadzane w celu
"zrobienia porządku" z bezdomnymi psami/kotami przed Euro2012.

Petycję podpisujemy "ZA" aby sprzeciwić się wprowadzeniu niekorzystnych
dla zwierząt zmian.

Ja już podpisałam.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Czw lis 25, 2010 18:46 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Podpisałam Kasieńko-właśnie dostałam potwierdzenie :!:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lis 25, 2010 21:42 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Obrazek zdrowko solenizantki :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lis 25, 2010 21:46 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

kropkaXL pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: dobre :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lis 25, 2010 22:01 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Kociara82 pisze:
kropkaXL pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: dobre :ok: :ok: :ok:

:mrgreen:

maciejowa

Post » Czw lis 25, 2010 22:58 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja*Niuś ZAGINĄŁ P-ń* tymczas Burbon

Ja dzisiaj nie świętuję, ale życzeniami nie pogardzę.

Kolejny śliniący kot mi się trafił.

Petka

Post » Śro gru 01, 2010 16:49 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja* Albercik świętuje = rok z nami

Mieszkam tu już rok.
Tak wyglądałem 01.12.2009r.

Obrazek

Obrazek

Tak wyglądam 01.12.2010r.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pisałem to ja Albercik

Petka

Post » Śro gru 01, 2010 17:12 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja* Albercik świętuje = rok z nami

Alberciku, jaki ty piękny jesteś :1luvu: :1luvu: :1luvu:

maciejowa

Post » Śro gru 01, 2010 17:15 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja* Albercik świętuje = rok z nami

maciejowa pisze:Alberciku, jaki ty piękny jesteś :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję ciociu :oops: :1luvu:

Petka

Post » Śro gru 01, 2010 19:12 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja* Albercik świętuje = rok z nami

Gratki :D
Życzymy kolejnych równie udanych lat :piwa:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

[poprzednia][następna]