[Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 23, 2010 20:19 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Byłam dziś w Medvecie z moimi kociastymi, bo jakaś straszna biegunka im się przyplątała. Widziałam tego kotka po wypadku Adasia biedaczek z niego :cry: ale kotek jest wspaniały taki milusi, łepek uniósł i miziała się ze mną. Mam nadzieję że się wykuruje i znajdzie wspaniały dom.

alutek87

Od: Wto maja 11, 2010 16:01

Post » Śro lis 24, 2010 14:58 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Pamiętacie mój Boysband?Dwa miesiące walki ze smrodem i biegunką :evil: Mój płacz i zgrzytanie zębami.A dzisiaj dzwoni do mnie właścicielka jednego z chłopaków i pyta co ma zrobić z dywanem,który kupiła tydzień temu za...(tu pada cena dywanu) bo jej kotek wszystko w domu obsrywa. :( Babka jest wściekła,brak jej cierpliwości,nie chce kuwety w każdym pokoju(ja ją rozumiem 8) ).Poradziłam lecieć do weta na ciachanie jajek.Może to już pora?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Śro lis 24, 2010 16:39 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Ja sypałam kocimiętkę do kuwety i pomogło.
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Śro lis 24, 2010 19:15 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

dorotak97 pisze:Pamiętacie mój Boysband?Dwa miesiące walki ze smrodem i biegunką :evil: Mój płacz i zgrzytanie zębami.A dzisiaj dzwoni do mnie właścicielka jednego z chłopaków i pyta co ma zrobić z dywanem,który kupiła tydzień temu za...(tu pada cena dywanu) bo jej kotek wszystko w domu obsrywa. :( Babka jest wściekła,brak jej cierpliwości,nie chce kuwety w każdym pokoju(ja ją rozumiem 8) ).Poradziłam lecieć do weta na ciachanie jajek.Może to już pora?

Ja tez walcze ze s............. ta czarna koteczka ze śmietnika ma jakis problem, jestesmy w trakcie leczenia ale nadal w ciągu dnia z 6 kup jak nic robi

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Śro lis 24, 2010 19:24 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Nasza przemiła kiciunia Tulinia ( z obciętą częścią języczka) odeszła za TM. Mam nadzieję, że tam będzie jej dobrze.Tak bardzo pragnęła być z człowiekiem. Myślałysmy,że sobie poradzi, dostosuje się i będzie w miarę dobrze. Nie mogła sama się wylizywać ani jeść. Była u wspaniałej dziewczyny, która ją bardzo pokochała. Była karmiona i myta jak małe dziecko. Niestety, dołączyły sie kolejne powikłania. Może gdyby wcześniej były zrobione wyniki krwi to można byłoby jej pomóc. Była naprawdę przeuroczą kotunią z wielka wolą walki o życie. Stało się niestety inaczej.
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Śro lis 24, 2010 19:48 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

MalgorzataJ tak bardzo mi przykro:(... takie smutne ostatnio wiadomości...bardzo i Tobie i tej dziewczynie co miała koteczkę współczuję:(((

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Czw lis 25, 2010 10:36 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Małgosiu - bardzo współczuję. Kochana mała kotunia, już nie cierpi i nie martwi się o czystość futerka. Wiesz, nie przyzwyczaję się do śmierci do wiadomości, ze są na świecie ludzie-bestie, ludzie niegodni tego miana, dranie które tylu stworzeniom wyrządzają umyślną krzywdę.

Mój biało-rudy Mitunik przygotowywany jest do wyjazdu, bedzie warszawiakiem. Mam nadzieję, ze wszystko pomyślnie się ułoży, Duzi wydają się mili, jednak będzie wizyta przedadopcyjna. To słuszne, prawda? Na co zwracać uwagę? bo przecież za jednym razem niczego na pewno się nie stwierdzi ...zwłaszcza, jeśli ktoś ma coś do ukrycia /tfu,tfu/ .

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Czw lis 25, 2010 13:05 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Agatko-dzwonila p.Ostrowska,znowu kotka przyprowadzila dwa kociaki.Podobno maja ok.2 mies. i nie sa dzikusami.jedna z malych to na pewno kotka.Pani jest znowu chetna zaplacic za sterylizacje kocicy tylko potrzebny ktos do pomocy w zlapaniu chytruski.Ja niestety w tej chwili za bardzo nie moge bo jestem prawie calkowicie uziemiona w domu.
A moja tymczasowa Tosia jest super.
Obrazek

marzena68

Od: Wto sie 11, 2009 13:58

Post » Czw lis 25, 2010 13:14 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Jeszcze odnosnie Klakiera-on jest u dziewczyny,ktora go we wrzesniu adoptowala w Lapach.Moze lepiej przy jego zdjeciach podac jej nr telefonu.jakby ktos byl chetny na jego adpcje to moze lepiej ,zeby kontaktowal sie bezposrednio z nia.Tak po cichu to mam jeszcze nadzieje,ze pani jednak zrezygnuje z oddania kocurka.
Obrazek

marzena68

Od: Wto sie 11, 2009 13:58

Post » Czw lis 25, 2010 13:52 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Petycja przeciwko wprowadzaniu niekorzystnych dla zwierząt zmian w Ustawie
o Ochronie Zwierząt http://www.petycje.pl/6028
Zmiany te m.in. dają możliwość uśmiercania bezdomnych zwierząt osobom
"z ulicy",
jednocześnie stanowią furtkę do uniknięcia kary przez osoby
znęcające się nad zwierzętami. Zmiany te są wprowadzane w celu
"zrobienia porządku" z bezdomnymi psami/kotami przed Euro2012.

Petycję podpisujemy "ZA" aby sprzeciwić się wprowadzeniu niekorzystnych
dla zwierząt zmian.
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw lis 25, 2010 15:05 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

podpisane i zweryfikowane pomyślnie :ok:
szkoda tylko ze ludzie nie czytaja ze zrozumieniem .. podpisuja petycje przeciw a tak naprawde są za ochroną praw zwierząt .. mylą "za" i " przeciw"
nasz wątek :)http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2443630#2443630
Obrazek

isabella7272

Od: Śro maja 09, 2007 10:35

Post » Czw lis 25, 2010 15:26 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

ja również podpisałam petycję.
:(

pchelka

Od: Pt gru 25, 2009 1:47

Post » Czw lis 25, 2010 15:27 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

tylko pamiętajcie o weryfikacji podpisu, bez niego głos nie będzie uwzględniony
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw lis 25, 2010 17:49 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

czyli co? u nas prze Euro 2012 zrobić chcą to samo co na Ukrainie??????
no żesz...

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Czw lis 25, 2010 19:58 Re: [Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Podpisane i zweryfikowane.

Mam do Was ważne pytanie: nasza klasa bierze udział w akcji Szlachetna Paczka (www.szlachetnapaczka.pl) i nasza rodzina bardzo potrzebuje rozkładanego łóżka (rozkładane ze wzg na bardzo małą powierzchnię domu).

Czy ktoś dysponuje rozkładanym łóżkiem/kanapą?? Byłoby super.

Bolek jest już po operacji:
ObrazekObrazek
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

[poprzednia][następna]