MaryLux pisze:Miaudobry
Dlaczego moje koty nie chcą mi towarzyszyć w kąpieli?
Nie wiem. Łatek tez nie chce. Mru za to lubił przechadzać się po brzegu wanny jak się kąpałam.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Miaudobry
Dlaczego moje koty nie chcą mi towarzyszyć w kąpieli?
Szura pisze:Młody jest ciekawy świata i nowych doznańNowość kusi, warte jest obejrzenia i sprawdzenia. Pierwsze podmywanie dupki najczęściej leczy z ciekawości. Ale bywa, że fascynacja woda zostaje. Moje są kąpane i drą pyski strasznie, ale po obrzeżu wanny w trakcie naszych kąpieli chodzą
Szura pisze:Najczęściej wychodzą po człowieku zanurzonym w wodzie
maciejowa pisze:Szura pisze:Młody jest ciekawy świata i nowych doznańNowość kusi, warte jest obejrzenia i sprawdzenia. Pierwsze podmywanie dupki najczęściej leczy z ciekawości. Ale bywa, że fascynacja woda zostaje. Moje są kąpane i drą pyski strasznie, ale po obrzeżu wanny w trakcie naszych kąpieli chodzą
Lubie jak tak łazi. Tylko właśnie boję się co będzie jak tyłek umoczy. Panika i popłoch
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Szura pisze:Młody jest ciekawy świata i nowych doznańNowość kusi, warte jest obejrzenia i sprawdzenia. Pierwsze podmywanie dupki najczęściej leczy z ciekawości. Ale bywa, że fascynacja woda zostaje. Moje są kąpane i drą pyski strasznie, ale po obrzeżu wanny w trakcie naszych kąpieli chodzą
Lubie jak tak łazi. Tylko właśnie boję się co będzie jak tyłek umoczy. Panika i popłoch
szybciej ucieknie , niz myslisz
trawa11 pisze:ja tylko czekam ,aż Bazyl mi do wanny wleci![]()
I tak go podziwiam ,ze do tej pory na trzech łapach tak fajnie sie porusza po brzegu wanny, chyba go kiedys popcham
maciejowa pisze:trawa11 pisze:ja tylko czekam ,aż Bazyl mi do wanny wleci![]()
I tak go podziwiam ,ze do tej pory na trzech łapach tak fajnie sie porusza po brzegu wanny, chyba go kiedys popcham
Jak możesz!
trawa11 pisze:Gośka natomiast zawsze spija resztki wody pozostajace w wannie. No ciekawe,czy to takie pyszne, chyba muszę kiedys spróbować
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 29 gości