_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ooo Jak miło Zrób sobie zdjęcie i pokaż nam jak w nich wyglądasz
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Zachęcaj Dorotko, zachęcaj Promyś i Piracik się nie obrażą. Iwonka i ja też nie
Bo odkad jestem na miau chodze z otwartymi oczami przez miasto i lapie okazje na bazarki. W sypialni mam pewnien kacik, w ktorym sie wtedy rzeczy zbieraja. Jak mam dosc, komus wysylam. No i kogo znam blizej, wiem, co by potrzebowal, albo co by jej sie spodobalo. Nie tylko o futra dbam, ale i o wlascicieli.