Siostrzyczka i Fuczek - już u siebie!!! :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 20:43 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

kiche_wilczyca pisze:Ewuś oba urosły - a makaronowate się zrobiły... normalnie spagetti, długie i cienkie :wink:

Wszystkie podroślaki tak mają :D Ile by nie jadły, zawsze szczypiorki :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro lis 24, 2010 20:44 przez Szura-najmysi mama, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Śro lis 24, 2010 20:43 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Ewa rosną gluty, rosną niedługo chyba wyjdą na mieszkanie, niech się tylko sprawa z Księżniczką skończy.
Kasiu, u nas jest teraz włącznie z glutami tylko 11 sępów, na szczęście maksymalne zagęszczenie w jednorazowym sępieniu wynosi 8 :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Śro lis 24, 2010 20:45 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

tak czytam i się zastanawiam.....
przecież chyba i Marta i Krzysiek są teraz w domu...... i raz pisze krzysiek, raz Marta 8O czy Wy siedzicie przy dwóch kompach i tak piszecie na miau, zamiast siedzieć, pić razem herbatę i rozmawiać??????? :twisted: :twisted: :twisted: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 24, 2010 20:48 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Satyr77 pisze:Kasiu, u nas jest teraz włącznie z glutami tylko 11 sępów, na szczęście maksymalne zagęszczenie w jednorazowym sępieniu wynosi 8 :mrgreen:

Tylko 8O 8O 8O -ja z 5-ęcioma nie daje rady :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lis 24, 2010 20:48 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

No przecież rozmawiają :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Śro lis 24, 2010 20:49 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

magdaradek pisze:tak czytam i się zastanawiam.....
przecież chyba i Marta i Krzysiek są teraz w domu...... i raz pisze krzysiek, raz Marta 8O czy Wy siedzicie przy dwóch kompach i tak piszecie na miau, zamiast siedzieć, pić razem herbatę i rozmawiać??????? :twisted: :twisted: :twisted: :ryk: :ryk: :ryk:

No tak jakoś, my bardzo skomputeryzowani, powiem więcej ja siedzę w izolatce zamknięty z glutami, teraz jeszcze dodatkowo zjest z nimi ujo Sylwuś :ryk: :ryk: :ryk:

Kasiu ale nas jest dwoje, to przypada tylko po 5 i pół ogona na łeb :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Satyr77

Post » Śro lis 24, 2010 20:50 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Szura pisze:No przecież rozmawiają :ryk: :ryk: :ryk:

Tak jak Ty z najmysią :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lis 25, 2010 10:42 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Fuczu dziś w nocy dostał odemnie łomot. Na początku wylał cały kubek herbaty, ale to pikuś. Potem zaczął męczyć Siostrzyczkę, to go za kark odciągałem, Siostrzyczka coś się gorzej czuje, mam nadzieję że to tylko pogoda. Jak stwierdził, że jednak Siostrzyczki pacać nie można to zaczął polować na moje oczy. To jak mnie pacnął to mu oddawałem, za trzecim razem zrezygnował.
Obrazek

Satyr77

Post » Czw lis 25, 2010 10:44 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

do oddania dwupak Siostrzyczka i Fuczek, lub - opcja dla wariata - Fuczek i Sylwuś
:ryk:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lis 25, 2010 10:48 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

hehehhe dobre.
za Siostrzyczkę kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lis 25, 2010 10:50 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Satyr77 pisze: zaczął polować na moje oczy.

Nataszka ma podobnie, tylko zanim dobierze się do oczu musi zdjąć mi okulary. :D

Kurcze, nie lubię jak coś u kota podejrzewam, a nie wiem co to może być :cry: Za siostrzyczkę :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Czw lis 25, 2010 10:54 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

magdaradek pisze:no to może by poodświeżać te ogłoszenia? dać całkiem nowy tekst, zdjęcia?
bo jak ogłoszenie tak długo wisi, to ludzie mogą pomyślec, że to już pewnie dawno nieaktualne, bo tak dawno wstawione. Tak sobie myślę.

dlatego w poniedziałek przysiadłam i na tym jednym portalu co mi został - skasowałam wszystkie ogłoszenia, łącznie np. z Pućką wiszącą półtora roku i powstawiałam od nowa... już myślałam, że chwila spokoju będzie, to nie - Sis przysłała nową partię :twisted: ;) ale te nowe wstawię dopiero w przysżłym tygodniu (piszę teraz trzy prace jednocześnie i mam znów egz w weekend :roll: )

Fuczkosiostrzyczki rosną jak na drożdżach 8O i faktycznie szczypiorki są :ok: a u mnie Franio, co to powinien być już szczypiorkowy - wciąż przypomina gruszkę :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lis 25, 2010 10:56 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Krzykacz też miał, jak Franio - szczypiorkiem nie był. Może na godzinkę przed posiłkiem, ale i tak go było widać :P I co?? Wyrosło bydle że hej :D

WarKotka

Post » Czw lis 25, 2010 11:01 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Nie straszcie :strach: Nasz Erwinek tez wciąż gruszkowy a to 5miesieczny chop. Ale od Hansa sporo niższy...

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw lis 25, 2010 19:15 Re: Siostrzyczka i Fuczek-URATOWANE-szukamy domu,tego jedynego!!

Siostrzyczka ma 41 stopni gorączki, jest apatyczna, na wpół przytomna, chwieje się na łapkach. Wetka naszpikowała ją antybiotykiem, glukozą, witaminkami i wszystkim czym można było. Jak się nie zacznie poprawiać jutro od rana Krzysiek zawozi małą na kroplówkę.
Oczy i nos czysty, biegunki brak (jakoś tak się skończyła), brzuszek coś powiększony i czymś wypełniony, ale wetka nie podejrzewa FIPu :(
Kciuki potrzebne....

WarKotka

[poprzednia][następna]