Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 25, 2010 8:45 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Cześć Kochane Słonka! :)
Myszki to faktycznie w snach albo takie pluszowe do ganiania.
A za bazarek bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Secret również zrobiła dla Piracika i Promysia, więc będzie coś dla naszego bohatera.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 25, 2010 8:53 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Dzień dobry, Promysiu :1luvu:
Odespałeś trochę stresy?

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw lis 25, 2010 8:56 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Tez siem witam :1luvu:
Polecam na nerwy hypnose gleboka i zalozenie kotwicy. Rozprezamy sie, wyszukujemy sobie pasowne obrazki w glowie, co do sytuacji pasuja, i punkt na ciele, gdzie mozemy po przycisku zaatkywowac ten punkt. Dziala. :-)

Promyk i reszta bandy juz po sniadaniu?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw lis 25, 2010 9:09 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Promyś rano w świetnym humorku :D

wczoraj jak do niegą zaglądaliśmy to był jakiś pijany i oszołomiony,malo by michy nie zjadł-wlazł w nią łapą i sie zataczał i ćwierkał jak chory :mrgreen:

a dzisiaj jak weszlam to patrzę a Promysio leży sobie ślicznie na środku poslanka.
Wczoraj musiałam go we śnie przesuwać bo mu doopka spadała a -
jakby spadł z dywanu na podłoge to mogłby się potluc :ryk: :ryk: :ryk:
Był padnięty niemożliwie..

a dziś taki świezutki,"uśmiechnięty" zjadl na leżący mięsko potem wstał,przeciągnąl się i zjadł ładnie z miseczki pól saszetki,już bez świrowania i bez łapy w misce..

oczywiście ćwierka ale już o wiele normalnie :)

wszystko wskazuje na to że jednak idzie ku lepszemu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 25, 2010 9:11 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Dzielny Promyń!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw lis 25, 2010 9:11 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Sniadanko w takim razie smakowalo i maly moze byc jako rekonwalescent. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw lis 25, 2010 9:13 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Iwonko, jestem Twoją dozgonną dłużniczką.
DZIĘKUJĘ ! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Promysiu - kocham Cię! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Erin

Post » Czw lis 25, 2010 9:13 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

:dance: :dance2: :dance: :dance2:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lis 25, 2010 10:05 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Czyli mamy naprawionego kota. Jak się cieszę, jak się cieszę :dance2: :dance: .
Gdy Promyk nabierze sił, za jakieś 2 tygodnie zapiszę go na konsultację do prof. Galantego i dra Ćwierkiewicza. Zajrzymy do gardła i zobaczymy, co dalej. Na razie niech Czarne Słonko się uspokoi i dojdzie do siebie.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw lis 25, 2010 10:09 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Monia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Erin

Post » Czw lis 25, 2010 10:13 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Wielbłądzio przekazała bardzo fajne fanty na bazarek dla Promyka. Są to drobiazgi, które mogą się przydać każdemu na mikołajkowe podarunki. Porobię dziś fotki, wyślę do Izy i będą fajne bazarki, które powinny szybko się sprzedać, bo drobiazgi naprawdę fajne - w sam raz na tę porę roku.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Czw lis 25, 2010 10:26 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Marcelibu :1luvu: :kotek: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lis 25, 2010 10:28 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Monia, ja Ciebie kiedyś też ozłocę :1luvu:

Erin

Post » Czw lis 25, 2010 10:30 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

smarti pisze:Marcelibu :1luvu: :kotek: :1luvu:

To Wielbłądziowi należą się podziękowania za fanty, Erin za zrobienie bazarków. Ja tylko powysyłam rzeczy do kupujących, tak, żeby wysyłka była bezkosztowa :wink: (mam taką możliwość).

Marcelibu

Post » Czw lis 25, 2010 10:31 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Marcelibu pisze:
smarti pisze:Marcelibu :1luvu: :kotek: :1luvu:

To Wielbłądziowi należą się podziękowania za fanty, Erin za zrobienie bazarków. Ja tylko powysyłam rzeczy do kupujących, tak, żeby wysyłka była bezkosztowa :wink: (mam taką możliwość).

dobrze wiedzieć :D :mrgreen:

smarti

[poprzednia][następna]