Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 25, 2010 8:15 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Dzien dobry :-)

Ja tez spie, ale ona spi tez w dzien i to wtedy slysze :ryk:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw lis 25, 2010 8:24 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Witam.
Ja już chyba pisałam, że śpię od lat w stoperach, ale mimo to, słyszę jak koty w nocy wariacje urządzają. :roll:
jasdor pisze:U mnie Malutka mlaska i jęczy przez sen :mrgreen: a Kośka przebiera łapkami :1luvu:

moje też miauczą przez sen, i ja wtedy je wołam, to zaraz przylatują do mnie z miaukoleniem żeby je pokochać. Ja je tulkam i gadam do nich, że baba jaga im się śniła. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw lis 25, 2010 8:25 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

kasia86 pisze:Ja je tulkam i gadam do nich, że baba jaga im się śniła.
Witam.
Ja już chyba pisałam, że śpię od lat w stoperach, ale mimo to, słyszę jak koty w nocy wariacje urządzają. :roll:
jasdor pisze:U mnie Malutka mlaska i jęczy przez sen :mrgreen: a Kośka przebiera łapkami :1luvu:

moje też miauczą przez sen, i ja wtedy je wołam, to zaraz przylatują do mnie z miaukoleniem żeby je pokochać. Ja je tulkam i gadam do nich, że baba jaga im się śniła. :wink:

Słodkie z tą baba jagą :-)
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw lis 25, 2010 8:28 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

:1luvu: Aniu :1luvu: Jozefinko

Mi to tak fajnie jest, jak ona taka rozespana przybiegnie i sie skarzy, ze cos zlego sie snilo.

Aniu, lepiej troszke?

10.12. ide z paroma ludzmi na Curling i wypic porzadnie. Troche miedzy ludzi.

SecretFire

Post » Czw lis 25, 2010 8:36 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

SecretFire pisze: Aniu, lepiej troszke?

Dorotko, jak może być lepiej, gdy umiera mi 8 kot na FIP(chociaż już jest w domku stałym), a w przeciągu 5 miesięcy 9 koteczków w tym mój Mieciu.
Kto to by wytrzymał i przeszedł do porządku dziennego?
Nie potrafię w jednym wątku płakać a w kolejnym się cieszyć, bo to nie ja.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw lis 25, 2010 8:39 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Nie masz sie cieszyc, tego nikt by nie wymusil. Jeszcze wczoraj pisalam gdzies, ze nawet juz nie wiem, na ilu watkach siedzialam i ryczalam, bo kotki odchodzily. W tym roku jest makabra z tym. I kk i fip sie rozszedl i z kosa chodzi wszedzie.

SecretFire

Post » Czw lis 25, 2010 10:01 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Secret piękny bazarek zrobiłaś!! Gratuluję!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lis 25, 2010 10:53 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Dzieki kuzyneczko. Ty jestes rodzina i tak musisz mowic. :mrgreen: :1luvu:

SecretFire

Post » Czw lis 25, 2010 10:55 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Dorotko, to prawda, bazarek jest świetny, dużo pracy w niego włożyłaś i wkładasz i nadziei.
Puszeńko

jozefina1970

Post » Czw lis 25, 2010 10:57 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Cześć Słoneczka! :1luvu:
Dorotko, jesteś :aniolek: wiesz?
Aniu, przytulam bardzo mocno :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 25, 2010 11:06 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

No bo ja sie staram z rozumem cos robic a nie pochopnie. Tak tez jest, jak robie Ebay. Musisz tez prawniczo sie upewnic, no i ja sie nie raz wstydze, bo jednak sa rzeczy niektore uzywane. No i co mi jest strasznie wazne to to, ze w ten sam dzien, co przyjda pieniadze, ide wysylac. Raz, ze dostane lepsza ocene, ale i jak ktos cos kupil i sie na to cieszy, to powinien tez od razu dostac.
Nie lubie takiego czegos, ze wiecznie wymowki, bo to nie doszlam do poczty, albo nie mialam kartonow, albo albo albo. Wstawiam cos i od razu albo mam juz kartony uzbierane na te cele, albo zalatwie sobie ze sklepu, z pracy albo skad kolwiek. Takiego czegos nienawidze wprost. Na pewna rzecz z Ebay czekam tez juz przeszlo dwa tygodnie. Facetka mi pisala, ze ktos w rodzinie umarl. Ok, dobry powod, ale ja siedzialam i sie cieszylam, teraz tylko jestem wkurzona, mimo dobrego powodu.
Moj brat byl w szpitalu, jak jego aukcja sie kiedys skonczyla. Dal mi wszystkie dane i ja to zalatwilam. Nie mozna tak zrobic?

SecretFire

Post » Czw lis 25, 2010 11:08 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Można, ale do tego trzeba być obowiązkowym i rzetelnym - takim jak Ty :ok:
Puszeńko

jozefina1970

Post » Czw lis 25, 2010 11:09 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Huuuh, ale mi sie napisalo kazanie. :oops:

Kto mnie zna, ten wie, ze taka juz chyba zostane. Do grobu nie wezmie nikt z nas, a jak stoi i sie kurzy, to moze tez sluzyc do czegos. A ja tez od przyjaciol i znajomych nie raz duzo rzeczy dostaje, bo wiedza, ze ja nie mam duzo. Ze ja wydaje dalej, tez wiedza. Wysortowuje, co potrzebne i idzie dalej. Tak jest:-)

Ty nie jestes aniolem Iza? :1luvu: Tez jestes, bo bys tyle tymczasikow nie miala.

SecretFire

Post » Czw lis 25, 2010 11:11 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Jozefinka to kazdy z nas ma, tylko ja to przestrzegam, bo chce, zeby mnie ktos traktowal, jak ja go traktuje. Nie zawsze to sie udaje, ale moge probowac :-)

Jak to sie mowi? Kochaj blizniego jak siebie samego i daj mu w leb. :ryk:

SecretFire

Post » Czw lis 25, 2010 11:12 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

E tam, ja to taki aniołek z różkami 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]